Galatasaray'da Angelino adım adım ayrılığa doğru gidiyor

Galatasaray'da Angelino adım adım ayrılığa doğru gidiyor
Geldiği günden bu yana performansıyla soru işaretleri oluşturan Angelino'nun takımdan ayrılma ihtimali günden güne artıyor. İspanyol futbolcu dün de yedek kulübesinde oturdu.

Yeni sezonun ilk hamlesi olarak RB Leipzig'den kiralanan Angelino için Galatasaray özel uçak tutmuş ve İspanyol futbolcuyu önce İstanbul'a getirip ardından kampa götürmüştü. Deneyimli sol bek kendisinden beklenen performansı sağlayamayınca gözden düştü. Öyle ki Kazımcan'ın da formsuzluğu nedeniyle dün akşam oynanan Kasımpaşa mücadelesinde Abdülkerim Bardakçı bu bölgede oynadı.

Takımdan ayrılabilir

Geçen sezon Bundesliga'daki istatistikleri ile adından söz ettiren tecrübeli futbolcunun oluşturulan kadro ile birlikte üstüne koyacağı ve önemli başarılar elde etmesi bekleniyordu ancak istenen seviyeye gelemdi. Bugüne kadar çıktığı 16 karşılaşmada sadece 1 gol atıp 1 de asist yaptı. 6 milyon euro satın alma opsiyonunun ise 20 maçta forma giymesi halinde devreye gireceği iddiası dün akşamki maç sonrası Okan Buruk'a soruldu.

Performansa göre değerlendirmek istiyorum

"Angelino 5 maç daha oynarsa sözleşmesi uzayacak maddesi doğru mu?" sorusuna Okan Buruk, "Tam olarak sözleşme detaylarını bilmiyorum. Teknik olarak oyuncuları değerlendiriyorum. Sözleşme olarak değerlendirmiyorum. Performansa göre değerlendirmek istiyorum. Zaten Angelino uzun maç süreleri aldı." dedi.

Burada oynamak bazen zordur

Oyuncunun performansı ile ilgili Buruk, "Beklentilerimizi karşılaşmasını istiyoruz. Profesyonel ve değerli oyuncu. Çalışıyor, en kısa zamanda beklentilerimizi karşılayacak duruma gelmesini istiyoruz. Yeni bir takıma, yeni bir ülkeye geldi. Büyük takımlarda oynamak zordur. Bu kadar seyirci, sosyal medyada bu kadar etkileşim... Türkiye'nin en yüksek taraftar sayısı olan takımında oynamak bazen zordur. Çalışıyor, biz de değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

Ayrılık yaklaşıyor

Angelino'nun mevcut durumunun ardından mali yüke girmek istemeyen Cimbom'da 26 yaşındaki futbolcu ile yolların ayrılması bekleniyor. Hem teknik heyet hem de yönetim ikinci devre için arayışa başladı. Ayrıca Kazımcan'ın da arkasında bekleyecek potansiyelli bir gurbetçi futbolcu araştırılıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.