Galatasaray'da Angelino sonrası Türk yıldız bombası! Sol beke o isim gelecek

Galatasaray'da Angelino sonrası Türk yıldız bombası! Sol beke o isim gelecek
Yeni sezonu da şampiyon tamamlamak için kolları sıvayan Galatasaray'da gözler transfere çevrilmiş durumda. Gündemin ilk maddesinde sol bek hamlesi var. Angelino'yu göndermek isteyen Cimbom, yerine alacağı ismi de belirledi.

Teknik Direktör Okan Buruk ile ikinci sezonunda da mutlu sona ulaşmak için harıl harıl çalışan Galatasaray'da yönetim, gelen rapor doğrultusunda önceliği sol beke verdi. Angelino'nun ayrılması konusunda yapılacak görüşmelerden olumlu sonuç çıkar ve İspanyol futbolcu gönderilebilirse yerine yeni bir isim alınacak. Liste de oldukça kabarık ve çok sayıda yıldız gündemde bulunuyor. Ancak bu mevkiye yerli dokunuşu gelebilir.

Angelino yolcu

RB Leipzig'den sezon başında kiralanan ve büyük umutlarla getirilen Angelino, performansıyla herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Hoffenheim'deki istatistiklerini mumla aratan ve bu kadar yıldız oyuncunun bulunduğu takıma istendiği gibi bir katkıda bulunamayan deneyimli sol bekin gönderilmesi konusunda Alman ekibiyle masaya oturulacak. Eğer sözleşme feshi yapılmazsa yönetim sene sonuna kadar alacağı maaşı ödeyerek gönderecek.

Çok sayıda aday var

Galatasaray'ın gündemindeki isimler her geçen gün artıyor. Son dönemde Bradley Locko, Leonardo Lelo, Bartlomiej Wdowik ve Leonardo Spinazzola'nın adı geçiyor. Ancak Türk futbolcu alınabilir. Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen Aslan, bomba bir hamle yapabilir.

Rıdvan atağı

Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sol bek hamlesini en öne alan Galatasaray'da Rıdvan Yılmaz için girişim yapılma kararı alındı. Geçen sezonun başında 4 milyon euroya Glasgow Rangers'a transfer olan milli futbolcu, bu sezon her ne kadar fazla süre alamasa da son dönemde dakikalarını artırdı. Ligdeki son iki maçta 90 dakika forma giydi. Bu akşam da kadroda olması bekleniyor.

Satın alma opsiyonlu kiralık

Galatasaray'ın Angelino'daki hatayı yapmamak için Rıdvan Yılmaz için satın alma opsiyonlu kiralık teklifinde herhangi bir şart koşmaması bekleniyor. İspanyol oyuncuda neredeyse 6 milyon euro ödemeye yaklaşan Cimbom bu kez işi sağlam tutacak. Ancak Rıdvan'ın kiralık macerası yerine satın alma ve uzun süreli bir kontrat imzalama fikrine sıcak baktığı biliniyor. 22 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.