Galatasaray'da bir ayrılık daha! 2 gün kala onay çıktı!

Galatasaray'da bir ayrılık daha! 2 gün kala onay çıktı!
Sezon başında transfer edilen isimlerin bazılarından verim alamayan Galatasaray, bir futbolcuyla yollarını ayırmak üzere. Sarı kırmızılılarda tescil döneminin bitmesine kısa süre kala onayın çıkması bekleniyor.

Tek Süt Bandırmaspor'u Ziraat Türkiye Kupası'nda yenerek çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Galatasaray, transfer dönemindeki hareketliliğini sürdürüyor. Sarı kırmızılılarda flaş bir gelişme yaşandı. Takımda beklentilerin yüksek olduğu isimlerden biri ile yollar ayrılmak üzere. Detaylar haberimizde.

Beşiktaş'ın elinden alınmıştı

Daha önce 2 kez Galatasaray forması giyen Halil Dervişoğlu, bu sezon başında Beşiktaş'ın da devrede olduğu süreçte tercihini sarı kırmızılılardan yana kullanmıştı. Milli futbolcu beklentilerin çok uzağında bir performansla herkesi hayal kırıklığına uğrattı ve Teknik Direktör Okan Buruk tarafından gönderilme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Kayserispor istiyor

Kötü performansı sonrasında Kayserispor'un ilgilendiği Halil Dervişoğlu için Galatasaray'dan onay çıktı. Oyuncu ile de görüşmeler sürüyor. Tescil döenminin bitimine kısa süre kala takımda çok fazla düşünülmeyen genç futbolcunun sarı kırmızılı ekibe gitmeyi kabul etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.