Galatasaray'da bir imza daha geliyor! Transferde flaş adım...

Galatasaray'da bir imza daha geliyor! Transferde flaş adım...
Süper Lig'de şampiyonluk yarışını Fenerbahçe'nin önünde sürdüren Galatasaray'da transfere de büyük önem veriliyor. Cimbom'da bir imza daha yolda...

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da oynadığı maçlarla yoğun bir fikstürden geçen Galatasaray'da transfer de büyük önem taşıyor. Rotasını ilk olarak iç hamlelere çeviren yönetim Fernando Muslera, Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz ile kontrat yenileyecek. Sırada yeni bir isim daha var: Kaan Ayhan.

Tek golü Trabzonspor'a

Bu sezon formasını giydiği Galatasaray ile 40 maça çıkan Kaan Ayhan, 2237 dakika sahada kaldı. Trabzonspor deplasmanında kazanılan 5-1'lik maçta gol atan isimler arasındaydı. Ayrıca 1 de asist üreterek katkıda bulundu. 6 kez sarı, 1 defa da kırmızı kart gördü.

Menajeri çağırıldı

Galatasaray yönetimi, devam etme kararı aldığı Kaan Ayhan için menajerini İstanbul'a davet etti ve görüşmeleri başlattı. Sarı-kırmızılı takımla 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki milli oyuncunun maaşında iyileştirme yapılması ve daha uzun süreli bir sözleşme imzalanması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.