Galatasaray'da devre arası operasyonu başlıyor! Ocakta yolcular

Galatasaray'da devre arası operasyonu başlıyor!  Ocakta yolcular
Okan Buruk ile müzesine bir şampiyonluk kupası daha götürmek isteyen ve Avrupa'da da yoluna devam eden Galatasaray, ocak ayında transfer operasyonu başlıyor. Cimbom'da 5 yabancının ayrılması gündemde.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'yi takibini sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar ocak ayında kadrosunu genişletmek ve güçlendirmek adına kolları sıvarken Erden Timur'un liderlik ettiği ekibin İsanbul'a getireceği yıldızlar konusunda herkes sabırsız. Ancak önce takımdan ayrılması gündemdeki isimlerin ilişkilerinin kesilmesi ve kontenjan boşalması gerekiyor.

Kiralıklara veda

Galatasaray'da bu sezon kiralanan 3 yıldız futbolcudan istenen verim alınamadı. Özellikle Ndombele tam bir hayal kırıklığı yaşatırken Angelino beklentilerin altında kaldı. Hakim Ziyech ise son günlerde hakkında çıkan maaş problemleri nedeniyle gönderilebilir. Faslı yıldızın Ajax'a dönebileceği de konuşuluyor.

2 isim yolcu

Daha önce adı Avrupa'nın birçok takımı ile adı anılan Victor Nelsson'un bu sene takımdan ayrılması bekleniyor. İstenen bonservis seviyelerinde olmasa da yüklü bir miktarda bonservis ile Danimarkalı futbolcu kariyerini farklı ülkede sürdürebilir. Geçen sezonun gerisinde kalan Dries Mertens'e de teklif gelmesi halinde değerlendirilebileceği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.