Galatasaray'da devrim gibi transferler! 4 isim yolcu, 3 yıldız gelecek

Galatasaray'da devrim gibi transferler! 4 isim yolcu, 3 yıldız gelecek
Yarın Fenerbahçe ile Suudi Arabistan'da Süper Kupa mücadelesine çıkacak olan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Takımdan ayrılması beklenen 4 futbolcunun yanı sıra kadroya dahil edilmesi planlanan 3 yıldız her şeyin seyrini değiştirebilir.

Sezonun ilk yarısını Fenerbahçe ile aynı puanda ve averaj farkı ile ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, Kadıköy'den beraberlikle dönerek mutlu bir bitiriş gerçekleştirdi. Rakibine karşı iç saha avantajını eline geçiren sarı kırmızılılar yarın akşam da Suudi Arabistan'da ezeli rakibini yenerek Süper Kupa'yı müzesine götürmek amacında. Teknik Direktör Okan Buruk diğer yandan transfer konusunda da harekete geçti. Yardımcıları ve yönetime listesini bildirerek geniş bir operasyonun düğmesine bastı. 4 futbolcunun ayrılacağı Cimbom'da 3 isim de kadroya dahil edilecek.

angelino-gs.jpg
Galatasaray Angelino'yu göndermek istiyor

Kiralıklarla yollar ayrılacak

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı oyunculardan biri olan Angelino, performansıyla herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Kontratındaki 20 maçta oynarsa satın alma maddesi devreye girer opsiyonunun faaliyete geçmemesi için Barış Alper Yılmaz dahi sol bekte oynatıldı. Tottenham'dan kiralanan Tanguy Ndombele de yine herkesi şaşırtan oyuncuların başında geliyor. Tottenham'dan getirilen Fransız futbolcunun devre arasında ayrılması bekleniyor.

victor-nelsson.jpg
Galatasaray bu kez Victor Nelsson'un satışına sıcak bakıyor

Teklif bekleniyor

Takımda mevcut kadronun önemli parçaları için de ayrılık vakti geldi. Daha önce adı pek çok kez Avrupa kulüpleri ile anılan Victor Nelsson için artık teklifler dikkate alınacak. Yönetimin 25 milyon euroluk beklentisi Danimarkalı oyuncunun yedek kalması nedeniyle kırıldı. Daha da aaşağı bir fiyata anlaşma sağlanması bekleniyor. Yıldız stoper için İspanya ve İtalya'dan talipler çıkabilir. Ayrıca Sergio Oliveira da yine gönderilecekler listesinde. Sezon başında transferi tamamlanamayan Portekizli orta saha için talep olursa değerlendirilecek ve gereken kolaylık sağlanacak.

1075033073-0-160-3072-1888-1920x0-80-0-0-7780d83fcc7686748c4e7e5cfa6b6a72.jpg
Galatasaray ocak ayı transferine büyük önem veriyor

Takviyeler yapılacak

Teknik Direktör Okan Buruk'un listesi üzerinden gidilecek transfer döneminde çok sayıda isim listede bulunuyor. Özellikle stoper, orta saha ve sol bek mevkisine öncelik verilecek. Roma'dan Leonardo Spinazzola, Manchester City'den Sergio Gomez, Santos'tan Felipe Jonatan ve Brestois'ten Bradley Locko gibi isimler gündemde. 8 numaraya ise Oliveira'nın ayrılması durumunda , Jorginho, Ndidi ve Salih Özcan'dan birinin getirilmesi planlanıyor. Eğer Victor Nelsson için beklenen teklif gelir ve durum resmiyet kazanırsa Stefan Savic ve Marcao arasından tercih yapılabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.