Galatasaray'da Eren Dinkçi transferi için rakip çıktı! Sözleşmesindeki madde sonrası...

Galatasaray'da Eren Dinkçi transferi için rakip çıktı! Sözleşmesindeki madde sonrası...
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündemin en sıcak isimlerinden biri de Eren Dinkçi. Gurbetçi futbolcunun gösterdiği performans sonrasında bir de sözleşmesindeki madde nedeniyle birçok takım devreye girdi.

Devre arasında kadrosunu Aurier, Vinicius ve Köhn ile güçlendiren Galatasaray'da transferi beklenen isimler arasında Eren Dinkçi de bulunuyordu. Yönetim bu sezonu Heidenheim'de geçiren gurbetçi futbolcunun menajeri ile el sıkışmasına rağmen süreci olumlu tamamlayamamış ve görüşmeleri yaz aylarına bırakmıştı. Ancak genç yıldızın talipleri günden güne artıyor. Performansının yanı sıra makul sayılabilecek serbest kalma maddesi Cimbom'un işini zorlayabilir.

13 golde adı var

Bu sezon çıktığı 26 karşılaşmada 9 gol atıp 4 de asist yaparak adından söz ettirmeyi başaran Eren Dinkçi, 2082 dakika da sahada kaldı. Almanya Milli Takımı ile de zaman zaman ismi anıldı ancak "Belki bir şeyler olur, belki de olmaz. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kimse henüz benimle iletişime geçmedi." bulundu.

En hızlısı o!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Eren Dinkçi, Bundesliga'daki en hızlı futbolcu olarak da dikkat çekiyor. 22 yaşındaki futbolcu sağ kanat ve forvet için alternatif olmasının yanı sıra büyük potansiyel taşıması ve gelir elde edebilecek kapasitesi bulunduğundan dolayı kadroya dahil edilmek isteniyor.

Talip yağıyor

Kış döneminde bitiremediği Eren Dinkçi için teması koparmayan Galatasaray'a Almanya'dan kötü haber geldi. Yıldız oyuncunun Bundesliga'daki talipleri de artıyor. Özellikle sözleşmesindeki 5 milyon euroluk serbest kalma maddesi sonrasında Leipzig, Dortmund ve Leverkusen'in listesine girmeyi başardı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.