Galatasaray'da gündem Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'da gündem Kerem Aktürkoğlu
Vava Cars Fatih Karagümrük maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kerem Aktürkoğlu'nun derbide oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Yıldız oyuncunun Kadıköy'de ilk 11'de sahaya çıkmak istediği biliniyor ancak durumunun buna ne kadar izin vereceği henüz belli değil. Galatasaray Teknik Direktörü Torrent, bugünden itibaren yaptığı analizi oyuncularına aktaracak. Katalan çalıştırıcının, Kerem’in oynayıp oynamayacağına göre ihtimaller üzerinden değerlendirmeler yapıldığı öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent’ten derbi öncesi yoğun mesai... 59 yaşındaki çalıştırıcı bu hafta idman saatlerini 17.00’a alırken, her gün tesislere 12.00’de gidip 22.00’dan önce çıkmıyor. Ekibiyle beraber Fenerbahçe ’yi analiz eden Torrent, oyuncularına anlatım kısmına ise bugünden itibaren geçecek. Yardımcılarıyla beraber sarı-lacivertlilerin artı ve eksi yönleriyle ilgili ayrıntılı bir rapor hazırlayan Torrent bunu futbolcularıyla paylaşmaya başlayacak.


Keremli mi, Keremsiz mi?

Torrent ve ekibi sadece rakiplerini değil, kendilerini de analiz ediyor. Bu bağlamda Katalan çalıştırıcının, Kerem’in oynayıp oynamayacağına göre ihtimaller üzerinden değerlendirmeler yapıldığı öğrenildi. Domenec Torrent’in Kerem’in oynamaması durumunda sol tarafa Babel’i çekeceği, Emre Kılınç’a ise sağ tarafta şana vermeyi düşündüğü belirtildi.


Kerem’de kontrol zamanı

Fatih Karagümrük maçında adalesinden sakatlanan ve tedavisi süren Kerem Aktürkoğlu’nun bugün yapılacak kontrollere yarın akşam takımla antrenmana çıkıp çıkmamasına karar verilecek. Bazı testlerden geçecek olan 23 yaşındaki oyuncunun iyi görünmesi durumunda antrenmanına çıkarılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.