Galatasaray'da her şey Tete'ye bağlı! Eğer giderse o gelecek...

Galatasaray'da her şey Tete'ye bağlı! Eğer giderse o gelecek...
Kadrosunu Calos Vinicius ve Serge Aurier ile güçlendiren Galatasaray'da harekat bitmiyor. Listesini vermesine rağmen takviyelerine devam etmek isteyen Aslan, Tete'nin ayrılmasu halinde Jhon Arias'ı kadorsuna katmak amacında.

Ocak ayı transfer dönemini iki futbolcu takviyesi ile kapatan Galatasaray, Bakambu'nun yerine Calors Vinicius, Sacha Boey'in ardından Serge Aurier ile sözleşme imzaladı. İki futbolcunun ardından Avrupa kupaları kadrosunu da teslim eden Cimbom'da hareketlilik devam ediyor. Şampiyonluk yarışında geriye düşmek istemeyen yönetim, teknik heyetten gelen talep doğrultusunda farklı isimleri de gündeme aldı.

Tete'ye bağlı

Bu sezon başında transfer edilen isimlerden biri olan Tete, performansıyla hayal kırıklığı yaşatmıştı. Kendisine yapılan teklifler ardından Avrupa'da tescil dönemi kapandı ancak ilgi devam ediyor. Eğer takımdan ayrılma ihtimali bulunursa şubat ayı içinde, olmazsa da yazın yerine bir isim alınacak. Cimbom da aradığı yıldızı Brezilya'da buldu.

Jhon Arias isteniyor

Okan Buruk ve yardımcıları, scout ekibinin de onayından geçen Jhon Arias'ı listesine aldı. Yönetim de yıldız ismi değerlendirerek kulübü Fluminense'ye teklifte bulundu ancak ilk öneri kabul görmedi. Güney Amerika temsilcisiyle görüşmeler devam ediyor. Arias'ın da kariyerine Avrupa'da devam etme fikrine sıcak baktığı öğrenildi.

Jhon Arias'ın kariyeri

Sağ ve sol kanatta forma giyebilen Jhon Arias, aslen Kolımbiyalı. Futbol hayatındaki ilk takım ise Meksika ekibi Dorados. Alt yapısında oynadıktan sonra Tijuana'nın alt takımına transfer oldu ve buradan ülkesine Patriotas formasıyla döndü. Llaneros, CD America ve Independiente Santa FE formaları giyip son olarak 2021'de Fluminense'ye 600 bin euro karşılığında imza attı. Kariyerinde çıktığı 253 karşılaşmada 40 gol kaydedip 41 de asist yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.