Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Kiralık veya bonservisiyle gidecek

Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Kiralık veya bonservisiyle gidecek
Devre arası transfer dönemine hazırlanan Galatasaray, kadrosuna katmak istediği oyuncuların yanı sıra göndereceği isimleri de belirliyor. Sezon başında takıma gelen isimlerden biri kiralık veya bonservisiyle başka bir takıma gidecek.

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren ve Şampiyonlar Ligi'nde de bir üst tura çıkma şansını son maça taşımayı başaran Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. İkinci devrede çok daha kaliteli bir kadro ile mücadele etmeyi hedefleyen Teknik Direktör Okan Buruk, gidecek futbolcuları belirlemeye devam ediyor. Listenin ilk sıralarında Halil Dervişoğlu var.

Beşiktaş'a çalım atmıştı

Galatasaray'da daha önce kiralık forma giyen ve bu sezon da bonservisi alınan Halil Dervişoğlu için Beşiktaş devreye girmiş ve uçak biletlerini dahi ayarlamıştı. Ancak sarı kırmızılılar ezeli rakibinin önüne geçerek imzayı attırmayı başararak yılın en önemli hamlelerinden birini yapmıştı.

Kadroda yok

Kendisiyle birlikte takıma dahil edilen birçok yıldızın gerisinde kalan ve çok da süre bulamayan Halil Dervişoğlu, 96 dakika forma giydiği Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde 2 gol kaydetti ve grup aşamasına kalınması konusunda önemli rol oynadı. Ancak Okan Buruk kendisine Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer vermedi. Halil ligde ise sadece 42 dakika sahada kaldı ve skor katkısı üretemedi.

Ocakta ayrılacak

Kariyerinde daha önce Sparta Rotterdam, Brentford ve Twente formaları da giyen Halil Dervişoğlu'nun ocak ayında ayrılması neredeyse kesin. Icardi'nin haricinde kadroda Bakambu bulunuyor. Ayrıca Zaha da bu bölgede forma giyebiliyor. Erencan Yardımcı da gündemde ve adı sık sık telaffuz ediliyor. Böylelikle milli futbolcunun forma şansı yok denecek kadar azalacak gibi görünüyor. Teklif gelmesi halinde kiralık gitmesi yüksek ihtimal ancak tatmin edici bir seviyeye çıkılırsa bonservisli veya satın alma opsiyonu eklemeli bir anlaşma yapılması da muhtemel.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.