Galatasaray'da kontrat sorunu! Yıldız oyuncu için ne karar verilecek

Galatasaray'da kontrat sorunu! Yıldız oyuncu için ne karar verilecek
Dün akşam Demir Grup Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da ocak ayı sabırsızlıkla bekleniyor. Transferde kadrosuna katacağı isimler için çalışan sarı kırmızılılar diğer yandan da mevcut oyuncularının kontratları hakkında temaslarını sürdürüyor. O isimlerden biri de Sacha Boey. Fransız futbolcunun zam talebinin ne kadarının karşılanacağı merak konusu.

Bu sezon başında kamp görmemesine rağmen performansıyla herkesi şaşırtmayı başaran Sacha Boey, dün akşam da Mertens'in takımını 1-0 öne geçirdiği golün asistini yaparak karşılaşmaya damga vurmayı başardı. Başarılı sağ bekin mevcut maaşından memnun olmadığı ve zam talep ettiği yönünde haberler gündeme taşınmıştı. Peşinde özellikle Fransız takımlarının bulunması nedeniyle genç oyuncu hakkıdna nasıl bir insiyatif kullanılacağı merak konusu.



2 asist yaptı

Galatasaray ile yaz başındaki kampa katılmayan ancak sonrasında sezona başlayan Sacha Boey sanki hiç etkilenmemiş gibi bir grafik çizdi. Savunma yönünü de gelişltiren ve dengeli oyunuyla öne çıkan genç sağ bek 2 asist yapmayı da başardı. Konyaspor karşısında verdiği gol pasının ardından dün de Sivas'ta sahneye çıktı.


 

Birçok takım devrede

Başarılı performaansı sonrasında Sacha Boey'i isteyen takımların listesi artıyor. Fransız bekin ocak ayında da aynı yoğunlukta ilgi görmesi ve Galatasaray'ın kapısınıın çalınması bekleniyor. Yönetim ve teknik heyet çok ağırlık vermese de bu bölge için de araştırmalarda bulunuyor.


 

Zam istiyor

Galatasaray'ın en az kazanan oyuncularından biri olarak göze çarpan Sacha Boey, yeni kontrat isteyerek zam talep etti. 2025 yılına kadar kontratı bulunan Sağ bek hem mevkidaşı hem de vatandaşı Dubouis'in kazandığı ücretin verilmesini şart koştuğu iddiaları basında yer aldı. Yönetimin ise bu talebe nasıl cevap vereceği şimdideb sabırsızlıkla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.