Galatasaray'da Lucas Torreira ayrılacak mı? Yine kapıyı çaldılar... Bonservisi belli oldu

Galatasaray'da Lucas Torreira ayrılacak mı? Yine kapıyı çaldılar... Bonservisi belli oldu
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin önünde sürdüren Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Gelecek oyuncular kadar gidecek isimler de gündemde. Lucas Torreira'ya ise eskiden talip olan bir takım yeniden devreye girdi.

Bu sezon da şampiyonluk yaşamaya hazırlanan ve kalan karşılaşmalarını kazanarak ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki farkı açmak isteyen Galatasaray, transfere de odaklanmış durumda. Kadroya dahil edilecek yıldızlar kadar gitmesi gündemde olan futbolcularda mevcut ve en gözdeler arasında Lucas Torreira bulunuyor. Uruguaylı yıldızı daha önceden de isteyen Boca Juniors yeniden kapıyı çalmaya hazırlanıyor.

En az 15 milyon euro

Geldiği günden bu yana istikrarlı bir performans ortaya koyan ve adından söz ettiren Lucas Torreira, taraftarın da sevgilisi haline geldi. Orta sahada bitmek bilmeyen dinamizmi ve takımı sahiplenmesiyle çok sevilen deneyimli futbolcuyu Arjantin devi bir kez daha istedi. Cimbom ise 15 milyon eurodan aşağı bırakmak istemiyor.

1 gol attı

Bugüne kadar Galatasaray formasıyla çıktığı 74 karşılaşmada 1 gol atıp 3 de asist yapan 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro olarak gözüküyor. Bu sezon ise sakatlık nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalmasına rağmen sadece 2 karşılaşmada formasını giyemedi. İstikrarıyla arkadaşları arasında da sivrilen Torreira'dan bonservis beklentisi oldukça yüksek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.