Galatasaray'da Mauro Icardi için flaş iddia! Ezeli rakibe önerildi...

Galatasaray'da Mauro Icardi için flaş iddia! Ezeli rakibe önerildi...
Şampiyonluk yarışını önde götüren Galatasaray'da gündemin en önemli maddelerinden biri de Mauro Icardi. Arjantinli yıldız için İtalyan basınında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana attığı goller, yaptığı açıklamalar ve gösterdiği başarıyla adından söz ettiren Mauro Icardi için gündem hızlı akıyor. Arjantinli futbolcunun geleceği merak konusu oldu. Taraftarlar süper yıldızın durumunun netleşmesi adına süreci yakından takip ediyor. İtalyan basınında yer alan bir haber her şeyi değiştirebilecek gibi gözüküyor. Peki, Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Skor yağmuru yaptı!

Geçen sezon şampiyonluğun en önemli kozlarından biri olarak ön plana çıkan ve 22 golle büyük rol oynayan Mauro Icardi, bu sene ise 38 maça çıktı. Rakip fileleri 23 kez havalandırırken 11 de asist üretti. Söz konusu performansı ise birçok takımın dikkatini çekti ve bir dönem Real Madrid de dahil çok sayıda takım kendisini takibe aldı.

Liste kabarık

İtalyan basınına göre Mauro Icardi, Olivier Giroud'un geleceğine göre forvet adaylarını belirliyor. Birçok isim üzerinde yoğunlaşan Milano ekibinin gündemine gelen isimlerden biri de golcü futbolcu. oldu. Ayrıca Joshua Zirkzee, Benjamin Sesko, Jonathan David gibi farklı profillere sahip yıldızlar da yine hedefte bulunuyor.

Ezeli rakibe önerildi

İtalya'da yer alan haberlere göre daha önce İtalya'da Inter forması giyen Mauro Icardi, mavi siyahlıların ezeli rakibi AC Milan'a önerildi. Yıldız oyuncunun bonservis maliyeti diğer futbolculara göre daha az olması Milan için avantaj olarak görülüyor. Icardi'nin güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.