Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yerine kim oynayacak?

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yerine kim oynayacak?
Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe sonrasında yüzünde oluşan morluk ve kırıklar nedeniyle bir süre oynamayacağı açıklanan Mauro Icardi'nin yerine kimin forma giyeceği merak konusu haline geldi. İşte detaylar..

Galatasaray'da Icardi şoku yaşanıyor. Afrika Kupası'na giden Bakambu'nun ardından Arjantinli yıldız Icardi'nin sakatlık nedeniyle oynamayacak olması Teknik Direktör Okan Buruk'u yeni bir arayışa itti. Elde şu an sadece Halil Dervişoğlu var. Zaha'nın da bu mevkiye kaydırılma ihtimali de bulunuyor ancak deneyimli çalıştırıcı doğal pozisyonu santrafor olan Halil'i oynatmanın hesaplarını yapıyor. Diğer yandan takımın jokeri haline gelen Barış Alper Yılmaz kozu da var. Defans arkasına sarkıp koşular yapabilme özelliği bulunan genç futbolcunun da rotasyonda yeri bulunuyor.

Galatasaray'dan açıklama

Mauro Icardi'nin sakatlığı ile ilgili olarak Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ""Trendyol Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi'nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir."

Icardi'nin yerine kim oynayacak?

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin olmadığı ve bir süre sahalarda yer almayacağı karşılaşmalarda ilk olarak Halil'in oynaması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi ön elemelerindeki performansıyla dikkat çeken milli futbolcu yine takımının gol yükünü sırtlamaya çalışacak. Belki de kiralık gideceği dönemde takımda kalması neredeyse kesinleşen Halil'in kendisine güvenenleri mahcup etmek istemediği ve elinden geleni yapmak için hazır olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.