Galatasaray'da ocak harekatı! Gündem Mohamed Elneny

Galatasaray'da ocak harekatı! Gündem Mohamed Elneny
Milli arada transfer için kolları sıvayan Galatasaray'ın Ocak ayındaki planı belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, gündemdeki oyunculardan en az 3'ünü kadrosuna katmayı hedeflerken, Kerem'in sözleşmesini uzatmaya, Mohamed ve Halil'in de bonservislerini almaya çalışacak. Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği Gedson Fernandes için önemli adımlar atılıyor. 29 yaşındaki Mohamed Elneny'nin devre arasında Sarı-Kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Galatasaray 'ın ara transferdeki yol haritası belli oldu. Ocak ayına daha uzun bir süre olmasına rağmen şimdiden kolları sıvayan ve birçok isimle görüşmeler yapan Sarı-Kırmızılılar, kadroyu en az 3 takviyeyle güçlendirmeyi planlıyor. Bununla birlikte genç hücum oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile yeni kontrat görüşmelerinde sona gelindi. Tarafların 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yönetim, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu'nun bonservislerini de almaya çalışıyor. Mohamed için Zamalek'e 4 milyon Dolar ödenecek. Halil için talep edilen bonservis ise 10 milyon Euro civarında. Bu ücretin düşürülmesi adına pazarlıklar yapılıyor.


Alternatifler de hazır

Yerli kaleci takviyesi doğrultusunda Göztepe 'den İrfan Can'a yeni bir teklif götüren Galatasaray Yönetimi, sağ beke de Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı'yı almaya çalışıyor. Orta sahada Gedson Fernandes transferinde ciddi adımlar atan Sarı-Kırmızılılar, ayrıca Arsenal'den Mohamed Elneny ile anlaşmış durumda. Kanatlarda iki Rumen; Octavian Popescu veDennis Man için tüm şartlar zorlanacak. Listedeki alternatif isimler de her ihtimale karşın hazır tutuluyor. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.