Galatasaray'da Rafa Silva harekatı! İmza için tüm imkanlar seferber edilecek

Galatasaray'da Rafa Silva harekatı! İmza için tüm imkanlar seferber edilecek
Yeni sezonda da dünya yıldızlarının peşinden koşacak olan Galatasaray'da hareketli günler başladı. Yönetimin ilk sırasında yer alan Rafa Silva için tüm imkanların seferber edilmesi kararı verildi.

Pazartesi günü Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da tek hedef liderliği korumak ve Fenerbahçe'nin olası puan kaybında farkı daha da açmak. Aslan diğer yandan transfer çalışmalarına da devam ediyor. Sarı kırmızılıların ilk sırasında Rafa Silva bulunuyor. Portekizli futbolcunun geleceği konusunda vereceği kararı doğrudan etkilemek ve imza attırmak adına temaslarını sürdüren Erden Timur, sonucu alana kadar presi sıklaştıracak. Ayrıca maddi anlamda da tüm şartlar zorlanacak.

Bu sezon 48 maça çıkan Portekizli futbolcu, performansıyla da milli takıma göz kırptı. Eğer listede yer alırsa ülkemize karşı da forma giyecek. 20 kez ağları sarsıp 14 de asist yapan 30 yaşındaki golcüye yüksek maaşın yanı sıra gerçekleşmesi makul ve performansa dayalı pek çok bonus önerilecek. Ayrıca Benfica da yıldız ismin kalmasını istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.