Galatasaray'da yazın ilk ayrılığı belli oldu! Teklif geldiği an gönderilecek

Galatasaray'da yazın ilk ayrılığı belli oldu! Teklif geldiği an gönderilecek
Ocak ayı transfer döneminde hareketli bir süreç geçiren Galatasaray'da yeni isimlerin kadroya dahil edilmesi konusunda çalışmalar başladı. Diğer yandan raporunu oluşturan Teknik Direktör Okan Buruk da ilk gidecek ismi belirledi. İşte detaylar...

Pazar akşamı Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından bir kez daha liderliğe yükselen Galatasaray'da zirveyi almanın sevinci yaşanıyor. Sarı kırmızılılar hedefini çifte kupa ve Avrupa'da gidebileceği en son nokta olarak belirledi. Öğrencileri, Okan Buruk'a ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına sahada mücadele etmeye söz verdi. Diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Gidecek isimler belirlenmeye başlandı.

Aşı tutmadı

Sezon başında 3 yıldızı kadrosuna kiralık olarak katan Galatasaray'da Angelino ocak ayı transfer döneminde gönderildi. Hakim Ziyech isteneni veremezken sakatlık nedeniyle de çoğu zaman oynayamadı. Ndombele de performansıyla hayal kırıklığının da ötesine geçti ve yıllık 3.2 milyon euro maaşıyla önemli bir yük oluşturdu.

Zaniolo'yu arattı

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'yu Aston Villa'ya kiraladıktan sonra imza parası ödeyip yüksek bir maaşla da transfer ettiği Tete de beklentilerin altında kaldı. Sambacı 31 maçta 3 gol atıp 4 asist yapsa da ne teknik heyet ve yönetimi ne de taraftarları memnun edebildi. Okan Buruk da biletini kesip yazın teklif gelmesi halinde gitmesinde sakınca olmadığını bildirdi.

Talibi çıktı ama...

Tete'ye ocak ayı transfer döneminde talipler vardı. Ülkesinden isteyen takımlar oldu ancak bonservis olarak istenen seviyeye çıkılmayınca görüşmeler tıkandı. Cimbom 8 milyon euro ödendiği takdirde 23 yaşındaki oyuncunun gidişine izin verecek. Shakhtar ile FIFA'lık olma pahasına sözleşme imzalanan genç futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gözüküyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.