Galatasaray'da yıldız oyuncunun parası hazır! Almanya'dan gelecek...

Galatasaray'da yıldız oyuncunun parası hazır! Almanya'dan gelecek...
Sezonu şampiyonluk yarışı ve Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükselme iddiasıyla sürdürüp Türkiye Kupası'nda da yolculuğuna başlayan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Öncelikli hedeflerden biri için yeniden girişim yapılacak.

Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor'u konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. İlk yarının başından oyun üstünlüğünü eline alan sarı kırmızılılar bunu skora da yansıttı ve sahadan 3-1 galip ayrıldı. Cimbom'u galibiyete götüren golleri Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi atarken Mavi Şimşekler'in tek sayısı Penaltıdan Mbaye Niang ile geldi. Bu sonuçla birlikte Okan Buruk ve öğrencileri zirve iddiasını sürdürdü. Diğer yandan gözler transfere çevrildi. Listede çok önemli bir isim var.

Orta sahaya takviye yapılacak

Galatasaray'da bu sezon en eksik görülen yerlerden biri orta saha. Başta Ndombele olmak üzere revize dokunuşları yapmak isteyen Okan Buruk ve yönetim, koordine şekilde çalışıyor. Erden Timur'un liderlik ettiği transfer sürecinde gündeme gelen isimler arasında Salih Özcan da bulunuyor. Borussia Dortmund'dan sezon başından istenen ancak transferi gerçekleşmeyen milli futbolcu için ocak ayında girişim yapılacak. Parası da Şampiyonlar Ligi'nde yola devam edilmesi halinde UEFA'dan gelecek para ile ödenecek.

İlgiyi açıklamıştı

Futbol hayatını doğduğu Almanya'da sürdüren Salih Özcan, yaz transfer döneminde kendisi için ilgi olduğunu doğrulayarak; "Menajerimi aradılar. Galatasaray, Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri. Anak burada tamamen sezona odaklandım ve hala üç yıllık sözleşmem var. Geleceğin neler getireceğini görmek lazım. Burada memnunum ve odak noktam şu anda Borussia Dortmund. 1 Eylül transfer dönemi sonuna kadar hiçbir şekilde bir şey olacağını düşünmüyorum" diye konuşmuştu.

15 maça çıktı

Sarı siyahlı forma ile bu sezon 4 Şampiyonlar Ligi, 9 Bundesliga ve 2 de DFB-Pokal maçında takımı adını mücadele eden Salih Özcan henüz gol ve asist katkısında bulunamadı. 976 dakika sahada kaldı. Güncel piyasa değeri ise 13 milyon euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.