Galatasaray'dan Aaron Boupendza harekatı!

Galatasaray'dan Aaron Boupendza harekatı!
Süper Lig'de bu sezon başarısız bir sezon geçiren Galatasaray'da santrarfor arayışları başladı. Diagne, Mohamed ve Halil İbrahim Dervişoğlu'ndan istediği verimi alamayan sarı kırmızılılarda Aaron Boupendza da listeye dahil edildi. Gabonlu yıldız için nabız yoklanacak.

Bu sezon gösterdiği performansla ligde hayal kırıklığı yaşatan takımlardan biri olan Galatasaray'da en büyük problem gol yollarındaki sorun. Ocak ayında başlayacak transfer dönemini iple çeken sarı kırmızılılar bu bölgeye bir takviye yapmaya karar verdi ve tanıdık isme yöneldi. Katar'da Al-Sadd'ın 6 puan gerisinde üçüncü basamakta yer alan Al-Arabi'de oynayan Aaron Boupendza için devreye girildiği yazıldı.

3 gol atabilid

Türkiye'de gol krallığı yaşadıktan sonra devlerin listesine giren ancak Katar'dan gelen 8.5 milyon euroluk bonservis teklifi sonrasında bu ülkenin yolunu tutan Afrikalı yıldız aradığını bulamadı. Performans açısından da istediği seviyeye çıkamayan Boupendza çıktığı 9 maçta sadece 3 gol kaydedebildi. Geride kalan sezonda Hatayspor'u taşıyan isimlerden biri olmayı başaran ve 2 kez rakip fileleri sarsan golcü futbolcunun transferi için nabız yoklanacak.


aaron boupendza


Geçen sezon da istendi

Galatasaray ocak ayında da Boupendza'nın transferini gündemine almış ancak yüksek maliyet nedeniyle görüşmeler sonuçsuz kalmıştı. Al Arabi kulübünün kiralama formülüne nasıl yaklaşacağı büyük bir merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.