Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz hamlesi! Görüşmeler başlıyor

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz hamlesi! Görüşmeler başlıyor
Bu sezonki performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Barış Alper Yılmaz için flaş bir karar alındı. Galatasaray, Arda Güler taktiği ile transferi bitirmeye çalışacak.

Geldiği günden bu yana gelişen formunu bu sezon zirveye çıkaran Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın hem şampiyonluk mücadelesinde hem de Avrupa sahnesinde önemli bir katkı verdi. Türkiye Kupası'nda da mutlu sona ulaşmak isteyen kulübü için mücadelesini sürdüren milli futbolcu, birçok takımın da listesine girmeyi başardı. RAMS Park'ta oynanan Başakşehir maçında izlendi. Ancak yönetim kendisi hakkında flaş bir karar aldı.

Arda Güler taktiği izlenecek

Bu sezon tüm kulvarlarda 38 karşılaşmaya çıkan Barış Alper Yılmaz, 4 gol atıp 5 de asist yaptı. 1991 dakika sahada kalarak da takım arkadaşlarına destek verdi. 23 yaşındaki oyuncunun gelişimini yakından takip eden ekiplerin varlığından haberdar olan yönetim de bonservisinin yüzde 20'sin sahip olan Keçiörengücü'nün kapısını çalarak pazarlıklara başlayacak. Arda Güler için de Fenerbahçe de aynı yolu izleyerek Real Madrid'den gelen tüm bonservisi kasasına koymuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.