Galatasaray'dan bir dünya yıldızı bombası daha! Zaha'nın yerine gelecek

Galatasaray'dan bir dünya yıldızı bombası daha! Zaha'nın yerine gelecek
Süper Lig'de şampiyonluk yarışını Fenerbahçe'nin önünde sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom'da ayrılması beklenen Wilfried Zaha'nın yerine gelecek isim belirlendi.

Milyonlarca taraftarına 24'üncü şampiyonluğunu hediye etmek adına yarışı sürdüren Galatasaray, transferde de etkin rol oynayacak. Pazarda birçok isimle temasını sürdüren Aslan'da birbirinden önemli futbolcuların imza atması adına çalışma var. Listedeki yıldızlar arasında Sadio Mane de bulunuyor. Eğer Wilfried Zaha ile yollar ayrılırsa Senegalli kanat için girişimler hız kazanacak.

Takıma katılamadı!

Büyük umutlarla sezon başında imza atan Wilfried Zaha her ne kadar istatistik olarak önemli bir katkı sunsa da varlığı ve yaptığı açıklama ile takımın parçası olmayı başaramadı. İlk kez İngiltere dışına çıkan Fildişili futbolcu ülkesinin milli takımında da yer almadı. 37 karşılaşmada 10 gol atıp 5 de asist üreten Afrikalı yıldıza gelecek her teklifte kolaylık sağlanacak.

Mane bombası

Zaha gibi yeni takımı Al-Nassr'a sezon başında transfer olan Sadio Mane de Suudi Arabistan'da futbol oynamaktan memnun değil. Tecrübeli futbolcu yeniden Avrupa'ya dönebilmek adına fırsat kolluyor. İlk fırsatlardan biri de Galatasaray olabilir. Ancak yıllık maaşından ne kadar feragat edeceği sürecin en belirleyici unsuru olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.