Galatasaray'dan dev bomba! Süper Lig'i sallayacak transfer kapıda

Galatasaray'dan dev bomba! Süper Lig'i sallayacak transfer kapıda
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bu akşam Çaykur Rİzespor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılılar diğer yandan transferde de atağa geçti. Özellikle bir isim var ki Türkiye'nin yanı sıra dünyada da ses getirecek gibi görünüyor. İşte detaylar..

Milyonları ekran başına kilitleyen ve heyecanlandıran şampiyonluk yarışını önde götüren Galatasaray, RMAS Park'ta Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar galibiyetle ayrılmak isterken diğer taraftan transfer çalışmaları da hız kazandı. Gözler özellikle 10 numara mevkisinde. Mertens'in ayrılma ihtimali ve Ziyech ile de yolların devam etmeyecek olması yeni bir planlamayı da beraberinde getirdi. Yıldız futbolcu listenin en başına yazıldı.

Karar verilecek

Yaz aylarında yeni bir yapılanmanın fitilini ateşleyecek yönetim, öncelikle kiralık oyuncuların bazıları ile devam etmeme kararlarını iletip kontratlarından kurtulacak. Ayrıca Mertens konusunda da masaya oturulup görüşülecek. Belçikalı futbolcunun durumu hakkındaki son karar verilecek. Teknik heyet devam etmek istese de yıldız orta saha için iki senaryoya göre aksiyon alınacak.

Anderson Talisca bombası!

Galatasaray'ın sezon sonundaki harekatındaki en önemli parçalardan biri Anderson Talisca. Al Nassr'da her ne kadar yüksek maaş kazanıp takımın en iyilerinden biri olsa da zaman zaman taraftarların eleştirilerine de maruz kalan Brezilyalı, Avrupa'ya dönme konusunda oldukça sıcak. Yönetim eğer transfer sürecinde istediği mesafeyi kat ederse sıra Talisca'ya gelecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.