Galatasaray'dan Falcao ve Luyindama açıklaması

Galatasaray'dan Falcao ve Luyindama açıklaması
Kayserispor maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştiren Galatasaray'dan Radamel Falcao ve Luyindama açıklaması geldi. Sarı-kırmızılılar resmi sitesinden, Kolombiyalı golcünün takımdan ayrı özel bir çalışma yaptığını kaydederken, milli takımda sakatlanan Luyindama'nın sağlık durumunun İstanbul'a döndükten sonra yapılacak ileri tetkiklerin ardından netlik kazanacağı kaydedildi..

Süper Lig'in 9. haftasında 23 Kasım Pazartesi günü Hes Kablo Kayserispor'u konuk edecek Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda genel kuvvet çalışması uygulandığı belirtildi.

FALCAO TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI
Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun tedavisinin ardından takımdan ayrı özel bir çalışma yaptığı aktarıldı. Kasık adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Demokratik Kongolu oyuncu Christian Luyindama'nın sağlık durumunun ise İstanbul'a döndükten sonra yapılacak ileri tetkiklerin ardından netlik kazanacağı kaydedildi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.