Galatasaray'dan flaş transfer! Eski Fenerbahçeli yıldız imza atabilir...

Galatasaray'dan flaş transfer! Eski Fenerbahçeli yıldız imza atabilir...
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da birçok isim gündeme geliyor. Listeye eklenen son yıldız ise Fenerbahçe'nin eski oyuncusu. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin 2 puan önünde sürdüren Galatasaray'da transfer mesaisi giderek yoğunlaşıyor. Sarı kırmızılılar, Victor Nelsson ve Davinson Sanchez'in gidişine de hazırlanıyor. Aslan, flaş bir ismi listesine aldı ve kısa süre içerisinde girişimlerin başlayarak sonuca ulaşmayı hedefliyor.

Kim Min-jae bombası!

İki stoperinden yüklü bir bonservis elde etmeyi hedefleyen Galatasaray'da defans hattını yenilemek adına adımlar atılıyor. Teknik heyet ve yönetim, Bayern ile Sacha Boey'un satışında oluşan iyi ilişkileri de kullanarak Kim Min-jae'nin kiralanması konusunda harekete geçti. Okan Buruk'un istediği Güney Koreli yıldızın getirilmesi adına tüm imkanlar seferber edilecek.

Beklentilerin altında kaldı

Napoli ile şampiyonluk yaşadıktan sonra 50 milyon euro karşılığında Bayern'e transfer olan Kim Min-jae, Bavyera ekibiyle 29 karşılaşmaya çıktı. 2378 dakika sahada kalan 27 yaşındaki stoper 1 gol atıp 2 de asist yaptı. Şampiyonluğu bu sezon Leverkusen'e kaptırılmasının ardından kiralanması gündeme geldi. Ancak farklı ülkelerden de talibi bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.