Galatasaray'dan James Rodriguez bombası!

Galatasaray'dan James Rodriguez bombası!
Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturması sonrasında yapacağı transferler merak konusu olan Galatasaray'ın gündeminde birçok isim yer alıyor. Sarı kırmızılılar James Rodriguez ile ilgileniyor. Al Rayyan'dan ayrılması beklenen Kolombiyalı yıldız için kolları sıvadı.

Galatasaray 'da başkan Dursun Özbek ve ekibi transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktörlük görevi için Okan Buruk, futbol direktörlüğü görevi için ise Cenk Ergün ile anlaşan Aslan transferde düğmeye bastı. Öncelikli olarak orta sahaya ve 10 numara pozisyonuna takviye yapmaya hazırlanan Cimbom'un gündemine menajerler aracılığıyla Kolombiyalı dünya yıldızı geldi.


Yönetim şartlarını araştırıyor

Kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih ve Everton gibi önemli kulüpler bulunan ve son olarak Al-Rayyan'a transfer olan James Rodriguez menajerler aracılığıyla sarı kırmızılı kulübe önerildi. Sarı kırmızılılar, 30 yaşındaki Kolombiyalı'nın şartlarını araştırıyor. Katar ekibi Al-Rayyan ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam eden James Rodriguez, yeniden Avrupa'ya dönmek ve yeni bir maceraya atılmak istiyor.


14 maçta 12 gole katkı

James Rodriguez geçen sezon Katar takımında 14 maçta oynadı ve 5 gol, 7 asist yaptı. (Ajasspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.