Galatasaray'dan Manchester United'ın yıldızına teklif! Cimbom yine büyük oynuyor

Galatasaray'dan Manchester United'ın yıldızına teklif! Cimbom yine büyük oynuyor
Ocak ayı transfer döneminde şu ana kadar sessiz kalan Galatasaray, öncelik verdiği bölgeler için takviye yapma konusunda kararlı. Görüşmelerin sürdüğü isimlere flaş bir isim daha eklendi.

Trendyol Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor'u 5-1'lik tarihi bir skorla yenip İstanbul'a dönen ve diğer ezeli rakibi Fenerbahçe ile puanlarını eşitleyen Galatasaray, psikolojik olarak da kendine geldi. Cimbom diğer yandan transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Her dakika yeni bir temasın gerçekleştiği Florya'da çok sayıda isim listede bulunuyor. Öncelik sol bek ve orta sahada. Gündemdeki yıldızlardan biri de Christian Eriksen.

Aslan Eriksen'i istiyor

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Galatasaray, Manchester United'da istediği süreleri alamayan Christian Eriksen'i kadrosuna katmayı hedefliyor. 31 yaşındaki Danimarkalı futbolcu için yapılan kiralama teklifi reddedildi ve yeni bir görüşmenin daha yapılacağı aktarıldı. Eriksen'in oyun kurucu merkez orta saha görevinin yanında 10 numarada da forma giymesi Okan Buruk'u iştahlandırıyor. Hakim Ziyech'in takımdan ayrılma ihtimali bu sürecin olumlu bitirilmesi için uğraşın daha da fazla olmasını sağlıyor.

Kendisi olumlu

Yine Ada basınındaki içeriklerde Christian Eriksen'in Manchester United'dan ayrılıp düzenli forma giyebileceği bir takımda kariyerini sürdürmeye sıcak baktığı aktarılırken yapılan görüşmelerde el sıkışıldı. Cimbom da ilk seferinde ikna edemediği Kırmızı Şeytanlar'ı bu kez zorunlu satın alma opsiyonu ile tavlamak amacında. Teknik direktör Okan Buruk’un Eriksen hamlesiyle hem Mertens’in hem de Ndombele’nin oynadığı pozisyonları güçlendirmeyi hedeflediği bildirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.