Galatasaray'dan Morgan Whittaker bombası! Sezona damga vurdu

Galatasaray'dan Morgan Whittaker bombası! Sezona damga vurdu
Bir taraftan şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray diğer yandan transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı kırmızılıların 10 numara mevkisi için gündemine İngiltere'den sürpriz bir isim geldi.

Derbide Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray, transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar Avrupa mücadelesinde çok daha iyi bir yere gelmek ve ilerleyen yıllarda kar elde etmek için yetenekli isimlerin peşinden koşuyor. Gündeme gelen son futbolcu ise Morgan Whittaker oldu.

Sezona damga vurdu

Sezon başında Swansea'den 1.15 milyon euroya Plymouth'a transfer olan Morgan Whittaker, çıktığı 39 maçta 18 gol atıp 8 de asist yaptı. 3317 dakika sahada kalarak da önemli bir süre almış oldu. Taraftarın da çok sevdiği 23 yaşındaki oyuncu için Lazio'nun da devrede olduğu biliniyor.

Asprilla da listede

Transferde gözünü Championship'e çeviren yönetim, Yaser Asprilla için de gözlem ekibini gönderdi ve raporlarını oluşturuyor. Kolombiyalı yıldızın takımından Avrupa'da oynayacak bir kulübe transfere sıcak baktığı öğrenilirken minimum beklentinin 10 milyon euro olduğu dile getiriliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.