Galatasaray'dan sağ bek harekatı! Transferde atağa geçiliyor

Galatasaray'dan sağ bek harekatı! Transferde atağa geçiliyor
Devre arası transfer döneminde Serge Aurier'i kiralayan Galatasaray, satın alma opsiyonu koydurmadığı Fildişili milli futbolcuyla yollarını ayırabilir. Zira Cimbom, Kenny Tete'nin peşine düştü.

Sacha Boey'in satılması sonrasında Nottingham Forest'tan kiralanan Serge Aurier'in Afrika Kupası'ndan sakat dönmesi eleştirileri beraberinde getirmişti. Fildişili deneyimli sağ bek yerine Kaan Ayhan'ı oynatan Okan Buruk, Sparta Prag karşısında alınan yenilgide bunun bedelini ağır ödedi. Kırmızı kart gören gurbetçi futbolcu, takımının 4-1'lik yenilgisinde baş rol oynayan isimlerden biriydi.

Hedef yine İngiltere

Aurier için satın alma opsiyonu koydurtmayan Galatasaray'da yazın hamlesi de belli oldu. Cimbom, daha önce Ajax ve Lyon tecrübeleri de bulunan Kenny Tete'nin peşine düştü. Sezon sonunda kontratını tamamlayacak yıldız futbolcu için önemli bir kontrat ödemeyi göze alan yönetim, kısa süre içerisinde görüşmelere başlayacak. Her ne kadar elinde opsiyon bulunsa da Hollandalının İngiltere'den ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Bu sezon Fulham formasıyla 15 maçta 1042 dakika sahada kalan Hollandalı sağ bek söz konusu karşılaşmalarda 1 kez gol sevinci yaşadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.