Galatasaray'dan transferde dev adım! Yıldız oyuncu gelecek, 2 futbolcu gidecek

Galatasaray'dan transferde dev adım! Yıldız oyuncu gelecek, 2 futbolcu gidecek
Bu sezon başında yaptığı transferlerle rakipleri karşısında önemli bir üstünlük kurmayı başaran ancak geçtiğimiz cumartesi ilk mağlubiyetini Mersin'de Hatayspor'a karşı alan Galatasaray, transfer için kolları sıvadı.

Süper Lig'de Adana Demirspor ile berabere kalan Fenerbahçe'nin hemen ardından takipte olan ve ikinci sırada yer alan Galatasaray, şimdiden devre arası hazırlıklarına başladı ve ilk ismi belirledi. Sarı kırmızılılar, Mauro Icardi'nin formsuzluğu ve sakat oynadığı dönemlerde katkı alamadığı Cedric Bakambu ve Halil'in yerine çok önemli bir yıldızı Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.

Beklenti yüksekti ama olmadı

Arjantinli süper yıldızın attığı gollerin ardından yaşadığı sakatlık sonrasında sahaya giren Cedric Bakambu, her ne kadar Bayern Münih karşısında fileleri bulsa da Galatasaray seviyesinde olmadığını gösterdi. Halil Dervişoğlu ise sezon başından bu yana düzenli forma şansı bulamıyor. Beşiktaş'ın elinden alınan milli futbolcu Okan Buruk'un gözünden düştü. İki futbolcunun devre arasında gönderilmesi gündemde.

Wesghorst hamlesi

Mauro Icardi'yi daha üst düzey bir forvetle yedeklemek isteyen Galatasaray'ın yeni hedefi, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Wout Weghorst oldu. Hollandalı golcü ile sezon başında da ilgilenen ancak istediği sonucu alamayan Cimbom bu kez işi resmiyete dökmek amacıyla görüşmelerde bulunacak. Deneyimli golcünün de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.