Galatasaray'dan yerli atağı! Kulübüyle görüşmeler başlıyor...

Galatasaray'dan yerli atağı! Kulübüyle görüşmeler başlıyor...
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray, transferde de atağa kalktı. Cimbom, yerli operasyonu için düğmeye bastı ve ilk temas kuruldu.

Yarın Fenerbahçe ile Süper Kupa'da oynanması planlanan final maçı için Şanlıurfa'da sahaya çıkacak olan Galatasaray, rakibinin durumuna göre kupaya uzanabilir. Sarı lacivertlilerin U19 takımı ile mücadele edeceğini açıklamasının ardından neler yaşanacağı da merak konusu. Diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı kırmızılıların gündeminde yerli isimler de var. Onlardan biri de Oğuz Aydın. Genç oyuncu için ilk temas kuruldu.

TFF'nin uygulayacağı yeni kuralla birlikte 12'ye düşecek yabancı sayısı diğer taraftan yerli oyuncuların değerlenmesini sağladı. Performanslarıyla dikkat çeken birçok futbolcu büyük takımların listesine girmeyi başardı. Alanyaspor'daki formuyla adını duyuran Oğuz Aydın da onlar arasında bulunuyor ve Süper Lig devleri devreye girdi. Galatasaray ise ilk teması kurdu.

Bonservisi belirlendi

Bu sezon Süper Lig'de 29 maça çıkıp 9 gol atan ve 5 de asist üreten Oğuz Aydın için Alanyaspor bonservisini belirledi. Son sezonlarda birçok oyuncusunu önemli bonservislerle gönderen Akdeniz temsilcisi Oğuz'u satmak adına kapıyı 5 milyon eurodan açacak. Cimbom ise bu seviyeyi düşürmeye çalışacak.

23 yaşındaki futbolcu performansıyla milli takıma da seçilmişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.