Galatasaray'dan yıldız oyuncu harekatı! Maaşı da belli oldu

Galatasaray'dan yıldız oyuncu harekatı! Maaşı da belli oldu
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da birçok isim gündemde yer alıyor. Cimbom, listesindeki futbolcuların kulüpleri ile görüşürken sözleşmesi bitecekler konusunda da acele var. Rafa Silva da onlardan biri. İşte detaylar...

Süper Lig'de kıran kırana devam eden şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe'nin 2 puan önünde sürdüren Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarına başladı. Özellikle kontratını tamamlayacak isimlerin yerlerine gelecek futbolcular konusunda karar verilmek üzere. Dries Mertens'in ayrılma ihtimaline karşın bir yıldız listeye eklendi.

Durumu belli değil

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, birçok oyuncusuyla sözleşme imzalama kararı alıp bazı oyunculara da zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak Dries Mertens'in sezon bitiminde tamamlanacak kontratına dair bir açıklama gelmedi. Belçikalı futbolcuyla yola devam etmek isteyen yönetim, kendisine verilecek cevabı bekliyor.

Rafa Silva gündemde

Dries Mertens'in ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray'da gündeme Rafa Silva geldi. Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak sözleşmesi nedeniyle istediği kulüple görüşme imkanını elinde bulunduruyor. 2016'dan bu yana başkent temsilcisinde top koşturan 30 yaşındaki yıldızın yeni bir maceraya sıcak bakıp bakmadığı henüz netlik kazanmadı.

4 milyon euro maaş

Galatasaray'ın kadrosuna katmaya çalıştığı Rafa Silva bu sezon 44 maça çıktı. 18 gol atıp 14 de asist yaparak muhteşem bir performans gösterdi ve adeta yeniden doğdu. Portekiz yıldız daha önce Alverca, Feirense ve SC Braga'da da forma giymişti. Ülkesi dışına çıkacağı muhtemel ilk ülke olan Türkiye'de Galatasaray'dan 4 milyon euro maaş ve imza parası istedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.