Galatasaray'ın asıl hedefi o! Yıldız isim için girişimler başlıyor

Galatasaray'ın asıl hedefi o! Yıldız isim için girişimler başlıyor
Fenerbahçe'nin 2 puan gerisine düşerek taraftarlarını üzen Galatasaray'da farkın kapanması ve öne geçilmesi adına transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılılar hücum hattını flaş bir isimle takviyelemek amacında.

Bakambu ve Icardi'nin yokluğunda gol sıkıntısı çeken Galatasaray'da transfere hız verildi. Takımın hücumda opsiyonlarını çoğaltmak ve topu kaleye en iyi atabilecek en iyi ismi bulmak adına araştırmalar sürüyor. Birçok ismin bulunduğu listeye yaz aylarında da peşinden koşulan yıldız futbolcu tekrar eklendi.

Niang sürprizi

Galatasaray'ın daha önce Adana Demirspor ile sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan Mbaye Niang'ı istediği iddia edilmişti. Ancak Cimbom Afrika asıllı forvet yerine farklı bir ismin peşine düştü. Golcü futbolcunun da Fransa'ya dönmek istediği ve burada top koşturmayı daha çok sevdiği yönündeki haberler de Fransız medyasında yer almıştı.

Jovic bombası

Teknik Direktör Okan Buruk'un istediği ve liste başına eklediği oyuncu ise Luka Jovic. Bu sezon Milan formasıyla beklentilerin altında kalan ve ayrılması gündeme gelen Sırp futbolcu için Erden Timur ve ekibi İtalya seferi düzenleyecek. 26 yaşındaki forvet bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada 5 gol ve 1 asistle oynarken söz konusu istatistikleri 666 dakika içerisinde yakaladı. Güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.