Galatasaray'ın istediği Albert Gronbaek kimdir?

Galatasaray'ın istediği Albert Gronbaek kimdir?
Süper Lig'de zirve mücadelesi verip Avrupa'da Şampiyonlar Ligi hedefini sürdüren Galatasaray, transferde Albert Gronbaek'i listesine aldı. Peki, Galatasaray'ın istediği Albert Gronbaek kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu sezon kadrosuna kattığı futbolcularla adeta şov yapan Galatasaray'da neredeyse ocak ayı gelmesine rağmen halen ritim bulamayan isimler var. Onlardan biri de Tanguy Ndombele. Fransız futbolcu ile yollarını ayırmayı planlayan yönetim, Okan Buruk'tan gelecek rapor doğrultusunda bu bölgeye bir takviye yapacak. Alınması istenen oyuncu da belli oldu ve Albert Gronbaek listeye dahil edildi. Taraftarlar da kendisine dair araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Albert Gronbaek kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

t4gikvd-vborftz-zbk78wkzllszydk4bp-pqcneetdw.jpg

Albert Gronbaek kimdir?

Tam adı Albert Grønbæk Erlykke olan Albert Grønbæk, 23 Mayıs 2001 tarihinde Danimarka'nın Risskov kentinde doğu. 22 yaşında. 1.76 metre boyundaki genç futbolcu, kariyerine VRI alt yapısında başladı. Profesyonel kariyerine ise Aarhus ile adım attı. Yetiştiği kulübünde gösterdiği performans ona Norveç'in en önemli kulüplerinden Bodo Glimt'in kapılarını açtı. Orta sahada oynayabilen ve kanatlarda da görev alabilen U21 milli futbolcunun bu sene çıktığı 42 karşılaşmada 16 golü ve 8 de asisti bulunuyor. Güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro ve 2027 yılına kadar kulübüyle kontratı var.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.