Galatasaray'ın istediği Carlos Soler kimdir? Biyografisi ve kariyeri

Galatasaray'ın istediği Carlos Soler kimdir? Biyografisi ve kariyeri
Devre arası transferinde bir hayli hareketli dönem geçirmeye hazırlanan Galatasaray'da orta saha takviyesi için çalışmalar hızlandı. Sarı krımızılıların gündemine Carlos Soler geldi. Peki, Galatasaray'ın istediği Carlos Soler kimdir? İşte detaylar...

Sol bek takviyesi için gün sayan Galatasaray'da Angelino'nun gidişi için uğraş veriliyor. İspanyol sol bekin takımdan ayrıldığı an kadrosunu güçlendirmek isteyen Cimbom'un listesi oldukça kabarık. Diğer yandan orta sahada da Tanguy Ndombele'nin fesih işlemleri konusunda görüşmeler yapılıyor. Eğer bu konuda da bir anlaşma sağlanabilirse yine transfer yapılacak. Listeye dahil edilen en son isim ise Carlos Soler oldu. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Galatasaray'ın istediği Carlos Soler kimdir? Biyografisi ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Carlos Soler kimdir?

DAMGA'nın haberine göre tam adı Carlos Soler Barragán olan ve futbol dünyasında Carlos Soler olarak tanınan yıldız futbolcu, 2 Ocak 1997 tarihinde İspanya'nın Valencia bölgesinde doğdu. Haberimizin yazıldığı sırada 26 yaşındadır. Futbola doğduğu şehrin takımlarından Bonrepos'ta başladı. CF Valencia'nın kendisini keşfetmesi uzun sürmedi. Uzun süre formasını giydiği kulüpte A takıma kadar yükseldi. 5 sene boyunca gösterdiği performansla da adından söz ettirdi. 226 karşılaşmada 36 gol atıp 31 asist yaptı. Değeri 50 milyon euro seviyelerindeyken 2022 yılında 18 milyon euro karşılığında Fransa'nın en önemli takımlarından Paris Saint Germain'e transfer oldu. İlk etapta forma şansı bulsa da sonrasında süresi düştü. Bu sezon ise 14 karşılaşmaya çıktı fakat sadece 449 dakika sahada kalabildi. 1 gol ve 2 asistlik katkıda bulundu. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gözüküyor. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi var. 1.80 metre boyundaki orta saha oyuncusu hücuma yönelik bir profil sergiliyor.

soler-2027.jpg

Ndombele'ye bağlı

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı ve çok şey beklediği isimlerden biri olan Tanguy Ndombele, bir çok kez yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Bir maç sonrası otel odasına hamburger istediği için Teknik Direktör Okan Buruk ile arasında tartışma çıktığı öne sürüldü. O günden bu yana da çok fazla şans bulamadı. Devre arasında transfer dönemi resmen başladığında Tottenham ile temaslar sıklaştırılacak. En çaresiz ana gelinirse yıl sonuna kadar alacağı paranın tamamı ödenerek gönderilecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.