Galatasaray'ın istediği Kim Min Jae Fenerbahçe yolunda

Galatasaray'ın istediği Kim Min Jae Fenerbahçe yolunda
Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek hasrete son vermek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadrosunu Steven Caulker ve Serdar Dursun ile güçlendiren sarı-lacivertliler G.Saray’ın gündemindeki Koreli stoper Min-Jae Kim için devreye girdi.

Hazırlık maçlarında 3'lü savunmayla oynayan ve yeni sezonda 3-4-2-1'lik dizilişle sahaya çıkması beklenen Fenerbahçe, transferde gündemine birçok ismi aldı.

Sezonun başlamasına kısa süre kala düğmeye basan sarı-lacivertlilerin Galatasaray'ın da ilgilendiği Min Jae Kim'e teklif götürdüğü ileri sürüldü. Çin'de Beijing Guoan forması giyen 24 yaşındaki savunmacının kulübüyle sözleşmesi aralık ayında sona erecek. Güney Kore Milli Takımı'nın da formasını giyen 1.90'lık savunmacının kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği belirtilirken, görüşmelerin kısa süre sonuçlanması bekleniyor. Genç stoperin Portekiz takımlarının da radarında olduğu ifade ediliyor.

Güçlü fiziği ve uzun boyuyla öne çıkan genç futbolcu, 32 kez formasını giydiği Güney Kore Milli Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.