Galatasaray'ın istediği yıldız oyuncuya Trabzonspor engeli! Transfer gerçekleşmiyor...

Galatasaray'ın istediği yıldız oyuncuya Trabzonspor engeli! Transfer gerçekleşmiyor...
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da birçok oyuncu gündeme geliyor. Cimbom'un istediği isimlerin birinden ise kötü bit haber geldi.

Şampiyonluk yarışını Fenerbahçe'nin 2 puan sürdürmeye devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandı. Özellikle yerli futbolcuların sayısını artırmak isteyen yönetim, mevcut oyunculara yenilerini ekleme konusunda girdiği mücadelelerin birinden hedeflediği cevabı henüz alamadı.

Can Uzun ve Oğuz Aydın başta olmak üzere birçok Türk futbolcuyu kadrosuna dahil etmeye çalışan Galatasaray'da tüm imkanlar seferber edildi. Yedek kulübesini güçlendirmeyi hedefleyen yönetim son olarak Rıdvan Yılmaz'ın da peşine düştü. Rangers forması giyen milli sol bek için İskoç ekibinin kapısı çalınsa da olumlu yanıt alınamadı.

Trabzonspor'un istediği ve imza atmaya yakın olduğu Borna Barisic ile sözleşme imzalamasına kesin gözle bakılıyor. Rıdvan'ı da göndererek bu mevkide boşluk yaratmak amacında değil. Ayrıca bonservis beklentisi de yüksek. Bu sezon Rangers formasıyla toplamda 28 karşılaşmada görev alan Yılmaz, 2 gol atarken 1 de asist yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.