Galatasaray'ın Kaan Ayhan ısrarı sürüyor

Galatasaray'ın Kaan Ayhan ısrarı sürüyor
Sassulo'nun transferini bitiremediği Kaan Ayhan için Galatasaray temaslarını sürdürüyor. Milli futbolcu için Fortuna Düsseldorf ile pazarlık masasına oturacak olan sarı kırmızılılar süreci olumlu tamamlamak istiyor. Milli futbolcu da birkaç gün içinde kararını verecek.

Galatasaray Kaan Ayhan için birkez daha devrede. Sarı Kırmızılılar, Sassuolo’nun anlaştığı, ancak transferini bir türlü bitiremediği milli futbolcuyu renklerine bağlamak için tekrar harekete geçti. Galatasaray Yönetimi, bugün Fortuna Düsseldorf kulübüyle son kez masaya oturacak. 25 yaşındaki oyuncunun 2 milyon Euro’luk çıkış bedelindeki opsiyonu kaçıran Galatasaray, buna rağmen yeni bir ödeme takvimi oluşturarak daha yüksek bir bonservis bedeliyle transferi gerçekleştirmeye çalışacak. İtalyan kulübüne “Evet” diyen Kaan Ayhan, Galatasaray’ın teklifine de sıcak baktığını yöneticilere iletmişti. Artık top Sarı- Kırmızılı yönetimde; Düsseldorf cephesinin ikna edilmesi gerekiyor.

Pazarlığı kızıştırıyorlar
Ancak Galatasaray artık bu transfer girişiminde yalnız değil. Sassuolo’nun devreye girmesiyle İtalya’da ses getiren bu operasyon, diğer kulüplerin de teklif yapmasına yol açtı. Çizme medyasında yer alan haberlere göre Kaan’ı Galatasaray ve Sassuolo dışında, Atalanta, Fiorentina ve Roma da takip ediyor. Eğer bu kulüpler de Düsseldorf’a teklif götürürse, pazarlık kızışacağı için Galatasaray’ı işi hiç kolay olmayacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.