Galatasaray'ın listesindeki Abdou Harroui'den kötü haber!

Galatasaray'ın listesindeki Abdou Harroui'den kötü haber!
Gelecek sezon şampiyonluğa oynamak üzere kurmaya başladığı kadrosuna Cicaldau ve Boey'i ekleyen, van Aanholt ile görüşmesini KAP'a bildiren Galatasaray'a Hollanda'dan kötü haber geldi. Sarı kırmızılıların listesinde bulunan Abdou Harroui elden kaçıyor.

Fatih Terim'im raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transfer bir hayli hareketli geçiyor. Yerli oyuncularla başlattığı operasyonunu PSV karşısında aldığı ağır yenilgi sonrasında yabancı isimlerle sürdüren Cimbom, Cicaldau ve Boey'i kadrosuna kattı. Patrick van Aanholt ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirerek önemli bir transfere daha imza atacağını duyurdu. Ancak orta saha için listedeki isimlerden biri olan Abdou Harroui'den yönetime iyi haber gelmedi.

harroui

İlk görüşme gerçekleşti

Daha önce adı pek çok takımla anılan Harroui'nin transferinde Galatasaray'ın da yarış içerisinde bulunduğu ve Işıtan Gün'ün Sparta Rotterdam'ın kapısını çalacağı manşetlere taşınmıştı. Ancak Fas asıllı Hollandalı futbolcu için ilk günden bu yana istekli olan Lille kulübü girişimlerini başlattı. Genç oyuncunun takımına en fazla para kazandıracağına inandığı ve kariyerine de şekil verebileceği kulübü tercih etmek istediği öğrenildi.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.