Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu? GS başkanlık seçimini kim kazandı? Seçim sonuçları

Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu? GS başkanlık seçimini kim kazandı? Seçim sonuçları
Geçen sezonu başarısızlıkla geride bırakan Galatasaray'da yeni bir dönem başlıyor. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek bugün gerçekleştirilecek seçimde kozlarını paylaşacak ve bir isim sarı kırmızılıların yeni başkanı olarak görev yapmaya hak kazanacak. Taraftarlar da araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu? GS başkanlık seçimini kim kazandı? Seçim sonuçları haberimizde yer alıyor.

Galatasaray'ın 39'uncu başkanı bugün belirleniyor. Saat 10.00'da başlayan ve 15.00'te sona erecek oy verme işlemlerinin ardından gözler sonuçlara çevrilecek. Sayım sonrasında Eşref Hamamcıoğlu veya Dursun özbek sarı kırmızılıların yeni başkanı olarak göreve gelecek. Milyonlarca taraftarın da sabırsızlıkla beklediği seçim sonuçları için araştırmalar gerçekleştiriliyor ve güncel durum öğrenilmek isteniyor. Peki, Galatasaray'ın yeni başkanı kim oldu? GS başkanlık seçimini kim kazandı? Galatasaray seçim sonuçları haberimizde yer alıyor.


 

DURSUN ÖZBEK’iN YÖNETiM KURULU

· Metin Öztürk
· Niyazi Yelkencioğlu
· Bora İsmail Bahçetepe
· Rıza Tevfik Morova
· Eray Yazgan
· Levent Yaz
· Cemal Özgörkey
· İsmail Sarıkaya
· Mehmet Cibara
· Dikran Gülmezgil

YEDEK ÜYELER

· Can Natan
· Emir Aral
· Cansu Ak
· Tanur Lara Yılmaz
· Cem Soylu

EŞREF HAMAMCIOĞLU’NUN YÖNETiM KURULU

· Osman Kocaman
· Murat Özer
· Boğaç Göncü
· Sadık Burçin Tunçel
· Mehmet Emre Mısırlı
· Levent Apaydın
· Nizam Hışım
· Cevat Genç
· Utku Dönmez
· Murat Karaman

YEDEK ÜYELER

· Ender Merter
· Abdullah Metin Tutçuoğlu
· Namık Kemal Martı
· Suat Sarı
· Kaan Artukoğlu


 

8 bin 862 üyenin oy hakkı var

Galatasaray’da bugün gerçekleştirilecek seçimde oy kullanma hakkına sahip 8 bin 862 üye sandık başına gidebilecek. Üyelerin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi’nde 24 sandık kurulacak ve oy kullanma işlemi saat 15.00’te sona erecek.


 

Pusulalar belli oldu

İki adayın yarışacağı seçimde eski başkan Dursun Özbek ile eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu başkanlık yarışı verecek. Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Eşref Hamamcıoğlu için de sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak. Özbek 2015 yılında Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan ile girdiği yarışı rekor bir farkla kazanarak sarı kırmızılı kulübün 36. başkanı olurken, 2018 Ocak’ta koltuğu Mustafa Cengiz’e devretmişti. Son seçimde de aday olan Hamamcıoğlu ise Burak Elmas’ın 1541 oyla başkan seçildiği genel kurulda 1500 delegenin desteğini almış ve sadece 41 oyluk farkla yarışı ikinci sırada tamamlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.