Galatasaray'ın yıldız oyuncusu ayrılıyor! Kabul edilecek teklif belli oldu

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu ayrılıyor! Kabul edilecek teklif belli oldu
Şampiyonluk iddiasının yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselme iddiasını sürdüren Galatasaray, transferde de hızlı hareket etmek amacında. Cimbom belirlediği isimlere yönelirken takımdan ayrılacak isim ve kabul edilecek teklif de belli oldu.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'yi takibine devam eden Galatasaray, son lig maçında Pendikspor'u 2-0 yenerek zirve yarışında kayıp yaşamadı. Manchester maçının kahramanı Hakim Ziyech çok güzel bir gol daha atarken skoru belirleyen vuruş Bakambu'dan geldi. Cuma günü oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıkları da sürerken asıl hedef ise haftaya çıkılacak Kopenhag deplasmanı. Diğer taraftan transfer çalışmaları da devam ediyor. Gündemde stoper mevkisi var.

Sanchez aşısı tuttu

Yaz transfer döneminin son günlerinde Tottenham'dan Ndombele ile birlikte getirilen Davinson Sanchez, formayı aldıktan sonra bırakmadı. Kolombiyalı stoper Ajax günlerindeki performansına yakın bir noktaya gelmeyi başarırken Okan Buruk'un da vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Pendikspor karşılaşmasında oynayamasa da dönüşü sonrası tandemdeki yeri garanti. 11 karşılaşmada attığı 1 gol ve 2 asistlik katkısıyla da ön plana çıkarak adından söz ettirdi.

Victor Nelsson yedek kulübesine hapsoldu

Davinson Sanchez'in gelişi Victor Nelsson'u da yedek kulübesine mahkum etti. Sol stoperde Abdülkerim Bardakçı'nın tercih edilmesi nedeniyle Danimarkalı futbolcu formasına hasret kaldı. Deneyimli stoperin gelişi sonrasında bugüne kadar gerçekleşmeyen transfer süreci de gündeme geldi. Artık ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Direnç kırıldı, ayrılabilir

Daha önce Marcao'yu alan Sevilla'nın günlerce uğraş verdiği Victor Nelsson'u sadece serbest kalma ücreti olan 25 milyon euroya satabileceğini dile getiren Galatasaray'da inat kırıldı. Oynama süresi azalan 25 yaşındaki stoperin neredeyse yarısından daha az bir fiyata satılabileceği iddiası hem Türkiye'de hem de dış basında konuşulmaya başlandı. Yönetim de tekliflere karşı bu kez daha yumuşak yaklaşma eğiliminde. Eğer Nelsson ayrılırsa yerine de bir futbolcu alınacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.