Galatasaray'ın yıldızı kararını verdi! Takımdan ayrılacak mı yoksa kalacak mı?

Galatasaray'ın yıldızı kararını verdi! Takımdan ayrılacak mı yoksa kalacak mı?
Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'a geri dönen ve 2. döneminde de golleri atmaya devam eden Bafetimbi Gomis için ocak ayında ayrılık beklentisi bulunuyordu. Seferovic ve Mauro Icardi ile birlikte sarı krımızılıların hücum hattını oluşturan Fransız yıldız, geleceği hakkında kararını verdi.

Lider Galatasaray'da sezon sonu kontratı bitecek olan Bafetimbi Gomis'in durumu merak konusu. Yaşına rağmen forvet rotasyonunun en önemli isimleri arasında yer alan deneyimli golcünün ocak ayı içerisinde takımdan ayrılması söz konusuydu. Aslan'ın Deniz Undav ve Dembele üzerinden şekillenen operasyonda 2 pyuncusuyla yollarını ayırmasına kesin gözke bakılıyordu. Gomis de kararını verdi. Peki, takımdan ayrılacak mı yoksa kalacak mı?


Golleriyle parladı

Sezona Mauro Icardi'nin geç dönüşü sebebiyle Seferovic'in yedeği olarak başlayan Bafetimbi Gomis, İsviçreli yıldızın performansı sonrasında attığı gollerle takımına hayat verdi. Sonradan girdiği karşılaşmalar da dahil olmak üzere çıktığı 16 maçta 9 gol atıp 3 de asist yapma başarısı gösterdi.


 

Maaşı yüksek değil

Geride kalan sezonun devre arasında o d dönem kötü giden Galatasaray'a imza atan Gomis, 750 bin euro karşılığında geri dönmüştü. Sözleşmesiyle herhangi bir yük taşıtmayan 37 yaşındaki forvet, makul ücreriyle takımda herhangi bir huzursuzluk yaratılmasına da izin vermedi. Diğer yandan yönetim de kendisinden oldukça memnun. Sadece 2 golde kalan Seferovic'İn 2.3 milyon euro kazandığı skalada Fransız yıldız çok daha makul bir sçeim olarak gözüküyor.


 

Kararını verdi

Bu sezon 11 maçta 6 gol atan ve her daim forma giymeye hazır olduğunu ortaya koyan Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'dan ayrılmaya niyeti yok. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 37 yaşındaki Bafe Gomis, yönetime 2 sezon daha futbol oynamak istediğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.