Galatasaray'ın yıldızı takım arıyor! Büyük umutlarla geldi ama fiyasko çıktı

Galatasaray'ın yıldızı takım arıyor! Büyük umutlarla geldi ama fiyasko çıktı
Devre arası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da birçok isim gündemde. Diğer yandan ise ayrılacaklar belli oluyor. Sezon başında alınan bir yıldızın da gitmesine kesin gözle bakılıyor. Kendisi de takım aramaya başladı.

Yeni sezonda yaptığı birçok transferin ardından şampiyonluk mücadelesini sürdüren ve Avrupa'da da yoluna devam eden Galatasaray'da ocak ayı harekatı başladı. Birçok oyuncunun listede bulunduğu dönemde takımdan ayrılacak isimler de belirleyici rol oynayacak. Sarı kırmızılılarda yeni gelişmeler de yaşanıyor. Hücum hattı rotasyonunda bulunan ve forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu kulüp aramaya başladı.

2 gol attı

Beşiktaş ile anlaşmak üzereyken Galatasaray'ın araya girmesiyle tercihini eski takımından yana kullanan Halil Dervişoğlu bu sezon sadece 145 dakika sahada kaldı. 11 karşılaşmada 2 gol atabildi. Eski görüntüsünden çok uzakta olan 24 yaşındaki futbolcu, Mauro Icardi ve Cedric Bakambu'nun da gerisinde kaldı. Bu nedenle de düzenli oynayabileceği bir takım arayışına girdi.

Kocaelispor olabilir

Her ne kadar Süper Lig'de forma giyse de Halil Dervişoğlu'nnun amcası Mutlu Dervişoğlu Kocaelispor'da çalışıyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da zaman zaman Hollanda'ya giderek burada maçlar seyrediyor ve ailevi ilişkileri oldukça yakın. Süper Lig'e yeniden yükselmek isteyen yeşil siyahlı ekip milli futbolcu için kiralama seçeneği ile masaya oturabilri.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.