Galatasaraylılardan yönetime tepki: Neden bunu yaptınız?

Galatasaraylılardan yönetime tepki: Neden bunu yaptınız?
Sparta Prag'ı İstanbul'da 3-2 yenmesine rağmen deplasmanda 4-1'lik sonuçla dağılan Galatasaray, Avrupa Ligi'nden elendi. Cimbom'da taraftar sosyal medya üzerinden gönderdiği mesajlarla sağ ve sol beke yapılan transferleri eleştirdi.

Bu sezon Türkiye'de sadece Hatayspor'a yenilen ve liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Avrupa Ligi'nde eşleştiği Sparta Prag'ı RAMS Park'ta 3-2 yenerek avantajı eline almıştı. Temsilcimiz dün akşam konuk olduğu Letne'de rakibine bu kez 4-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Mücadele sonrasında tartışmalar çıkarken taraftar da yönetime tepki göstererek geç yapılan ve sakat oyuncular üzerinden durumu eleştirdi.

Köhn de Aurier de yoktu

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı 3 isimden 2'si dün başlayan ve gece saatlerinde sona eren karşılaşmada yer almadı. Derrick Köhn Avrupa listesinde bulunmadığı için oynayamazken Aurier de sakatlığı nedeniyle yoktu. Sacha Boey'in 30 milyon euroya satılması sonrasında 600 bin euroya 31 yaşındaki oyuncunun alınması ilk günde de tepki toplamıştı.

Taraftar ateş püskürdü

Sparta Prag'a elenen Cimbom'da taraftarlar sorumlunun transfer politikası olduğunu dile getirdi. Hem sol beke geç yapılan hamlenin hem de sağ bek konusunda sakatlıktan yeni çıkan bir oyuncunun daha rayına oturmadan kadroya katılması eleştirilerin odağındaydı. Aslan'ın elindeki hedeflerden biri gitti. Okan Buruk ve öğrencileri önce Süper Kupa'yı kazanıp ardından Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeye çalışacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.