Galatasray'dan 3 futbolcu hakkında transfer açıklaması! Boey ve Nelsson gidecek mi?

Galatasray'dan 3 futbolcu hakkında transfer açıklaması! Boey ve Nelsson gidecek mi?
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya kampını tamamlayan ve İstanbul'a geri dönen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılarda söz konusu sürecin 1 numaralı ismi Erden Timur, flaş açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Litvanya'nın Zalgiris takımı ile eşleşen Galatasaray, kadroları teslim edeceği güne kadar önemli isimlerle sözleşme imzalamak isteyen yönetim, hareketli saatler geçiriyor. Diğer yandan pek çok iddia da basında yer alıyor. Operasyonun başında yer alan ve her gün saatlerini transfere ayıran Erden Timur, son dakika açıklamalarında bulunarak taraftarları ve kamuoyunu bilgilendirdi. Peki, Mauro Icardi ve Cedric Bakambu'da son durum ne? Sacha Boey ve Victor Nelsson satılacak mı? Detaylar haberimizde.

2023/06/22/yok-artik-victor-nelsson-tam-17-macta-1681632936-5992.webp

Sacha Boey ve Victor Nelsson'u satmak istemiyoruz

Adları sürekli Avrupa'nın önemli takımları ile anılan Sacha Boey ve Victor Nelsson hakkında konuşan Erden Timu, iki yıldızı da satmak istemediklerini dile getirerek; "8 oyuncumuza önemli teklifler var ama amacımız Şampiyonlar Ligi! Kadromuzu belli bir kısımı değiştireceğiz ama bir tarafı tutmak zorundayız. Kullandığınız oyuncuyu ya FFP'den satarsınız ya da oyuncu kesinlikle gitmek istiyordur. Nelsson ve Boey'i satmak istemiyoruz."

64b8fe9280a03323f02e4474.jpg

"Talisca'yı isterdik ama..."

Son günlerde transfer gündemini bir hayli meşgul eden Anderson Talisca hakkında da konuşan Timur, Brezilyalı oyuncunun maaşının şartlarına uygun olmadığını belirterek Dominguez için ise ilgilerinin bulunmadığını dile getirdi. Timur; ""Talisca ve Dominguez ile ilgimiz yok. Talisca'nın maaşı 10 milyon euro. Daha düşük maaş bütçesiyle olmasını isterdik ama şu anda böyle bir durum yok." dedi.

2023/07/15/cedric-bakambu-tepe.jpg

Bakambu'da net bir şey yok

Erden Timur, transferi son aşamaya geldiği iddiasıyla gündemde bulunan Cedric Bakambu hakkında da da son detayları paylaştı. Arap piyasasının fiyatları yükselttiğini ifade eden Timur, Kongolu forvet için; "Bakambu için bir şey diyebilmem mümkün değil. İlk olarak boş olan yerleri dolduracağız. Transfer rakamları Suudi Arabistan etkisiyle arttı. Sabırlı olmalıyız. Hiç görüşmediğimiz oyuncular var bize yazılan. Ertesi gün de transfer olan. Çok belli ederek yapıyorlar, yapmasınlar" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.