Garry Rodrigues ne zaman Fenerbahçe'ye imza atacak? Geliş günü belli oldu

Garry Rodrigues ne zaman Fenerbahçe'ye imza atacak? Geliş günü belli oldu
Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımından kiralanan ve iki yıl boyunca sarı lacivertli formayı terletecek olan Garry Rodrigues'in geliş tarihi belli oldu. Yıldız oyuncu Hollanda'dan İstanbul'a gelecek.

Ersun Yanal'ın kanat forvetlerle ilgili taktilerinde önemli bir rol oynayacağını belirterek transferini istediği Garry Rodrigues sonunda İstanbul'a ayak basacak. Tecrübeli futbolcu daha önce sarı lacivertlilerin ezeli rakibi olan Galatasaray'daki performansıyla herkesi kendine hayran bırakmıştı. Anlaşmanın sağlanmasının ardından taraftarlar da "Garry Rodrigues ne zaman gelecek ve imza atacak?" gibi sorular sormaya başladı.

Galatasaray'dan Al Ittihad'a transfer olduktan sonra istediği ortamı bulamayan ve bu sezon ayrılmak isteyen Rodrigues 2 yıllığına Fenerbahçe formasını terletecek. Sezon başına 2 ya da 2.5 milyon euro ücret alması beklenen Garry Rodrigues şu anda Hollanda'da bulunuyor. ADO Den Haag'ın Faslı oyuncusu Nasser El Khayati'nin Rodrigues ile footğraf paylaşmasıyla daha da belirginleşen program Amsterdam'dan istanbul'a uçuşu işaret ediyor.

Yarın geliyor
Takvim'in haberine göre; özel işlerini halleden Rodrigues'in yarın akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2 yıllık kiralık sözleşmeye imza atacak olan 29 yaşındaki futbolcu ardından Topuk Yaylası'na geçecek. Rodrigues, Ersun Yanal'ın en çok istediği isimlerden biriydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.