Gaston Campi'ye Meksika'dan talip!

Gaston Campi'ye Meksika'dan talip!
Devre arası transfer döneminde oldukça hareketli günler geçirmesi beklenen Trabzonspor'da gidecekler arasındaki ilk isimlerden biri olan Campi'ye teklifler gelmeye devam ediyor. Arjantinli oyuncuya Meksika ligi takımlarından Juarez talip oldu.

Bu sezon yaşadığı kötü dönemin izlerini Abdullah Avcı ile birlikte hareket edeceği devre arası transfer dönemine silmek isteyen Trabzonspor'da çalışmalar devam ediyor. Hem maddi açıdan hem de kontenjan sıkıntısı bakımından hareketli bir ay geçirecek olan bordo mavililerde gelecek kadar gidecek oyuncular da büyük önem taşıyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Gaston Campi takımdan ayrılabilir. Arjantinli futbolcuya Süper Lig'den 2 takımın yanısıra Meksika'dan da bir takım talip.


Tüm formüller masada

Ünal Karaman döneminin transferlerinden biri olarak Estudiantes'ten takıma kazandırılan Gaston Campi'nin haziran ayında bitecek sözleşmesi nedeniyle satışına sıcak bakan yönetim, tangocunun menajeri ile de görüşme halinde. İsteyen takımlara kiralık ya da bonservisle gitme ihtimali bulunan deneyimli savunmacı sözleşme feshi ile de takımdan ayrılabilir.

gaston campi


Son talip Meksika'dan

Bu sezon Edgar Ié ve Vitor Hugo'nun yanısıra kendisiyle birlikte yedek kulübesine hapsolan Majid Hosseini ve Hüseyin Türkmen'in de gerisinde kalan Campi takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Arjantinli oyuncuyla iki Süper Lig takımının yanısıra Meksika'nın Juarez kulübü de temas halinde. Kuzey Amerika temsilcisinin öncelik olarak sözleşme feshi dahilinde bonservis ödemeden kiralamak istediği Campi için kiralık formülünü de devreye sokabilir. Yönetimin bu pazarlıkta kolaylık göstermesi bekleniyor. Juarez bu sezon 17 maçı geride kalan Liga MX Açılış Ligi'nde 19 puanla 13. sırada yer alıyor. Burak Zihni

UYARI: Bu haber Gazete Damga tarafından yazılmıştır. Kaynak belirtmeden kullanmayınız. Kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.