Gaziantep FK Alanyaspor canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Gaziantep FK Alanyaspor canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de pazar günü Güneydoğu Anadolu'da başlıyor. Tek mağlubiyetini ilk haftada Galatasaray'a karşı alan Gaziantep FK evinde ikinci sıradaki Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Kırmızı siyahlılar hanesine bir 3 puan daha eklemek isterken Akdeniz temsilcisi ise 2 hafta aranın ardından yeniden kazanmak amacında. İki ekibin zorlu mücadelesi izleyenleri de ekran karşısına kilitleyecek. Gaziantep FK Alanyaspor canlı izle seçeneklleri haberimizde yer alıyor. Ayrıca internetten donmadan Bein Sports 1 canlı izle b

Süper Lig'de pazar günü Güneydoğu Anadolu'da başlıyor. Tek mağlubiyetini ilk haftada Galatasaray'a karşı alan Gaziantep FK evinde ikinci sıradaki Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Kırmızı siyahlılar hanesine bir 3 puan daha eklemek isterken Akdeniz temsilcisi ise 2 hafta aranın ardından yeniden kazanmak amacında. İki ekibin zorlu mücadelesi izleyenleri de ekran karşısına kilitleyecek FK Alanyaspor canlı izle seçeneklleri haberimizde yer alıyor. Ayrıca internetten donmadan Bein Sports 1 canlı izle bağlantısını da aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Gaziantep FK Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 


Gaziantep FK Alanyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Alanyaspor'u konuk ettiği ilk iki lig maçını kaybeden Gaziantep FK (1. Lig), Süper Lig'deki tek karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.
Süper Lig ve 1. Lig'de Gaziantep FK'ya rakip olduğu altı lig maçının hiçbirini kaybetmeyen Alanyaspor (5G 1B), tek puan kaybını geçen sezon bu stattaki karşılaşmada yaşadı (1-1).
Sahasında oynadığı son 13 Süper Lig maçını kaybetmeyen Gaziantep FK (6G 7B), ligde devam en uzun serinin sahibi.
Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçını da kaybeden Alanyaspor, Kasım 2018'den bu yana üst üste dört dış saha mağlubiyeti almıyor.
Süper Lig'in geride kalan bölümünde akan oyun ortalarında en düşük yüzdeyle isabet bulan takım Gaziantep FK (.2); bu alanda Alanyaspor'dan (%26.1) daha yüksek bir yüzdeye sahip tek ekip ise Beşiktaş (%30.8).
Bu sezon Süper Lig'de sekiz gole doğrudan katkı sağlayan Gaziantep FK forveti Muhammet Demir (5 gol & 3 asist), şimdiden daha önceki iki sezonun toplamında ulaştığı sayıyı yakaladı (7 gol & 1 asist).
Süper Lig'de ilk maçına çıktığı Şubat 2020'den bu yana en fazla gol atan oyuncu, Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim (13).
Alanyaspor forveti Khouma Babacar, bu sezon Süper Lig'de attığı dört golün ikisini ceza sahası dışından kaydetti.
Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de Edin Visca'nın (13) ardından akan oyunda en fazla asist yapan isim, Alanyaspor kaptanı Efecan Karaca (10).
Marius Sumudica, Gaziantep FK'nın başında haftaya lider giren takımlara rakip olduğu üç Süper Lig maçını da kaybetmedi (1G 2B).



 

Gaziantep FK - Alanyaspor muhtemel kadrolar

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Güray, Mirallas, Maxim, Jefferson, Kenan, Dicko

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis, Berkan, Efecan, Salih, Davidson, Babacar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.