Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izle - 24 Ekim Cumartesi Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan

Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izle - 24 Ekim Cumartesi Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan
Süper Lig'de cumartesi gününün perdesi Gaziantep'te açılıyor İlk beş haftada istediği sonuçları elde edemeyen Gaziantep FK, şu ana kadar 4 maça çıkan ve 6 puan toplayan İttifak Holding Konyaspor'u evinde ağırlıyor. Sumudica ve Bülent Korkmaz'ın öğrencileri ellerinden gelenin en iyisini yaparak sahada 3 puan mücadelesinden galip ayrılmak isterken taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmamak adına yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports

Süper Lig'de cumartesi gününün perdesi Gaziantep'te açılıyor İlk beş haftada istediği sonuçları elde edemeyen Gaziantep FK, şu ana kadar 4 maça çıkan ve 6 puan toplayan İttifak Holding Konyaspor'u evinde ağırlıyor. Sumudica ve Bülent Korkmaz'ın öğrencileri ellerinden gelenin en iyisini yaparak sahada 3 puan mücadelesinden galip ayrılmak isterken taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmamak adına yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. Gaziantep Kanyon Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Oynadığı son 4 maçından da beraberlikle ayrılan Gaziantep, 17. sırada haftaya başlıyor. 6 puanlı Konyaspor ise 11. sırada. İki takım arasında oynanan son karşılaşmayı kırmızı-siyahlılar bu statta 3-1 kazanmayı başarmıştı. Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan alternatifleri haberimizde bulunuyor.


 

Gaziantep FK Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

 

TV yayını beIN SPORTS 1
İnternet yayını beIN Connect



 

Gaziantep FK Konyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Konyaspor ile Süper Lig'de oynadığı iki karşılaşmayı da kaybetmeyen Gaziantep FK; iç sahada galip gelirken (3-1), deplasmanda rakibiyle berabere kalmıştı (0-0).
Konyaspor, Gaziantep FK ile oynadığı iki Süper Lig maçında da galibiyet alamadı (1B 1M). Yeşil beyazlıların lig tarihinde en az üç kez karşılaşıp mağlup edemediği tek rakibi Göztepe (2B 4M).
Bu sezon Süper Lig'de galibiyet alamayan iki takımdan biri Gaziantep FK (4B 1M; diğeri Ankaragücü).
Bu sezon oynadığı ilk dört maçı kaybetmeyen Konyaspor (1G 3B), Süper Lig tarihinde hiçbir sezona beş maçlık yenilmezlik serisiyle başlayamadı.
Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de en fazla beraberlik alan iki takım Gaziantep FK (17) ve Konyaspor (15).
Gaziantep FK'nın ev sahibi olduğu son yedi Süper Lig maçında da karşılıklı goller atıldı (Gaziantep FK 11-9 Rakipler).
Bu sezon Süper Lig'de kalesine en az isabetli şut gelen takım Konyaspor (8). Gaziantep FK ise oynadığı her maçta gol yiyen iki ekipten biri konumunda (Beşiktaş ile birlikte).
Gaziantep FK'nın sahasında attığı son dokuz Süper Lig golünün sekizi karşılaşmaların ikinci yarılarında geldi.
Görev aldığı son Süper Lig maçında fileleri havalandıran Furkan Soyalp (vs Antalyaspor), Gaziantep FK formasıyla ilk golünü Konyaspor'a atmıştı (Temmuz 2020).
Süper Lig'de ilk maçına çıktığı Ocak 2018'den bu yana Artem Kravets'ten (7) daha fazla kafa golü atan tek santrfor Mbaye Diagne (10).
Konyaspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı beş golün dördünde Artem Kravets'in doğrudan katkısı var (%80; 3 gol & 1 asist). Geride kalan beş haftada takımının gollerinin daha büyük bölümünde pay sahibi olan tek isim, Galatasaray'dan Radamel Falcao (%83; 5/6).


 


Gaziantep FK - Konyaspor muhtemel kadrolar

Gaziantep: Günay, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Alin Tosca, Kana-Biyik, Mehmet Erdem Uğurlu, Sousa, Güray, Maxim, Dicko, Muhammed Demir.

Konyaspor: Ibrahim Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme Jevtovic, Milosevic, Hadziahmetovic, Shengelia, Ömer Ali, Kravets.


Gaziantep'te cezalılar Kevin Mirallas ve Junior Morais forma giyemeyecek. Konyaspor'da ise sakatlıkları bulunan Volkan Fındıklı, Marin Anicic, Amir Hadziahmetovic ve Uğur Demirok kadroya alınmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.