Gazişehir Gaziantep FK Alanyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Gazişehir Gaziantep FK Alanyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında lider Alanyaspor, zorlu Gazişehir Gazlantep FK deplasmanında 3 puan arıyor. Kritik karşılaşma aynı zamanda en yakın rakibi Trabzonspor ve diğer takımlar için de büyük önem taşıyor. Spor severler için hazırladığımız haberimizde Gazişehir Gaziantep FK Alanyaspor maçı canlı izle linkini bulabilir ve karşılaşmayı takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanından 4-1'lik farklı bir yenilgi ile dönen Gazişehir Gaziantep FK yeni bir sayfa açmak istediği günde Alanyaspor'u ağırlıyor. Kırmızı siyahlılar rakibini yenerek hem üst sıralara tırmanmak hem de moral bulmak amacında. Sezon başından bu yana oynadığı futbolla dikkat çeken Güneydoğu ekibi lideri de devirmenin hesaplarını yapıyor. Akdeniz temsilcisi ise Gaziantep Stadyumu'unda oynanacak karşılaşmada unvanını korumak adın mücadele verecek. Trabzonspor'un da liderlik için pusuda beklediği haftada kayıp vermek istemeyen turuncu yeşilliler kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Karşılaşmayı binlerce kişi tribünde takımlarına destek verirken takip edecek. Aynı zamanda televizyondan izlemek isteyen futbol severler de Gazişehir Gaziantep FK Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorusunu sorarak yayın bilgilerine ulaşmak istiyor. Gazişehir Gaziantep FK Alanyaspor maçı canlı izle linki haberimizde yer alıyor.
 


Gazişehir Gaziantep FK Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

majid hosseini


Gazişehir Gaziantep FK Alanyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gaziantep FK ile Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşıyor. İki takım arasında bugüne kadar oynanan dört resmi maçın (PTT 1. Lig) tamamını Akdeniz temsilcisi kazandı.
Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kaybeden Gaziantep FK, sezonun ilk altı haftasında sadece bir yenilgi almıştı (3G 2B).
Bu sezon Süper Lig'de oynadığı sekiz maçın beşini kazanan Alanyaspor (2B 1M), aynı sayıda galibiyeti geçen sezonun son 15 haftasında alablimişti.
Süper Lig'in ilk sekiz haftasında en fazla gol yiyen takım Gaziantep FK (17). Alanyaspor ise rakip filelere en fazla gol gönderen iki ekipten biri konumunda (18; Yeni Malatyaspor ile birlikte).
Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de girdiği net gol pozisyonlarının %50'sini gole çevirdi (10/20). Ligde şu ana kadar daha yüksek yüzde yakalayan tek takım Başakşehir (%53; 10/19).
2019/20 Süper Lig sezonunda şu ana kadar ilk 15 dakikalarda en fazla gol yiyen takım Gaziantep FK (4). Ligin en golcü iki ekibinden biri olan Alanyaspor ise (18; Yeni Malatyaspor ile eşit) henüz bu aralıkta gol sevinci yaşayamadı.
Bu sezon Gaziantep FK formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Patrick Twumasi (4 gol), bu dört golle takımının bu sezon topladığı 11 puanın beşine direkt katkı yaptı.
2019/20 sezonunda çıktığı altı maçta üç gol atan Güray Vural'ın, Süper Lig kariyerinde daha fazla gol attığı sadece bir sezon var (2015/16'da 5 gol).
Süper Lig'in ilk sekiz haftasında kafayla en fazla gol atan takım Alanyaspor (6), oyuncu ise Ceyhun Gülselam (3).
Süper Lig'de çıktığı son maçta Rizespor'a karşı üç gole doğrudan katkı sağlayan Junior Fernandes (1 gol & 2 asist), sezonun ilk yedi haftasında aynı sayıda gol katkısı yapmıştı (3 gol).
 

alanyaspor


Gazişehir Gaziantep FK Alanyaspor muhtemel kadrolar

Gaziantep FK: Lodygin, Oğuz, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Mehmet, Diarra, Jefferson, Chibsah, Twumasi, Pawlowski

Alanyaspor: Marafona, N'Sakala, Tzavellas, Welinton, Onur, Ceyhun, Siopis, Efecan, Junior Fernandes, Bakasetas, Cisse
 


Alanyaspor fire vermedi!

İki takımın 2015 yılında başlayan rekabetinde taraflar 5 kez karşılaştı. 4'ü 1. Lig ve biri de hazırlık maçı olan mücadelelerin hepsini Akdeniz temsilcisi kazandı. Güneydoğu ekibi bugün rakibini yenerek bu rekabetteki ilk galibiyetini de almak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum