Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki

Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor canlı izle | Bein Sports 1 izleme linki
Süper Lig'in 13'üncü haftasında pazar günü Gaziantep'te açılıyor. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile berabere kalan Gazişehir Gaziantep FK evinde Yukatel Denizlispor'u ağırlıyor. Karşılaşmayı izlemek isteyen binlerce taraftar da yayın bilgilerini merak ediyor. Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor canlı izle linki Bein Sports 1 izle seçenekleri haberimizde.

Son beş maçında sadece bir kez yenilen ve o mağlubiyetini de Galatasaray'a karşı alan Gazişehir Gaziantep FK bugün evinde geçtiğimiz hafta Rize'yi yenip moral bulan ve yeni sayfa açan Denizlispor'u ağırlıyor. Güneydoğu temsilcisi bu maçı da kazanarak önüne daha da umutla bakmak isterken Ege ekibi de Rize galibiyetini taçlandırmak ve kalan 4 maça daha istekli girmeyi hedefliyor. Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.



 

Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 14:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

 

Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gaziantep FK ile Denizlispor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşıyor. İki takımın 1. Lig'de oynadığı son dört maçın üçünü Denizlispor kazandı (1M).
Evinde dört maçtır galip gelemeyen Gaziantep FK (2B 2M), sezonun ilk iki iç saha karşılaşmasında rakiplerini mağlup etmeyi başarmıştı.
Süper Lig'de oynadığı son dört maçın ikisini kazanan Denizlispor (2M), bu iki galibiyeti de 2-0'lık skorlarla aldı (vs Gençlerbirliği & Rizespor).
Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında iki maç kazanan Denizlispor (2B 2M), aynı sayıda dış saha galibiyetini daha önceki 22 karşılaşmada elde edebilmişti (2B 18M).
2019/20 Süper Lig sezonunun 12 haftasının tamamında kalesinde gol gören tek takım Gaziantep FK.
Süper Lig'de bu sezon skor olarak en kısa süre önde oynayan takım olan Denizlispor (128 dakika), buna rağmen öne geçtiği dört maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.
Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarısında en az gol atan takım olan Denizlispor (2), bu iki golü de deplasmanda buldu (vs Antalyaspor & Gençlerbirliği).
Gaziantep FK'nın Süper Lig'de attığı son iki golü kaydeden Papy Djilobodji, 2013/14'ten (Nantes formasıyla Ligue 1'de üç gol) bu yana bir sezonda üç lig golü atamıyor.
Süper Lig'de forma giydiği son üç maçta iki gol atan Oscar Estupinan, ilk üç karşılaşmada rakip fileleri havalandıramamıştı.
Denizlispor'u çalıştıran Mehmet Özdilek, yabancı teknik direktörlerin takımlarıyla oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kazanabildi (1B 4M).
 

Gazişehir Gaziantep FK Denizlispor muhtemel kadrolar

Gaziantep FK: Günay, Oğuz Ceylan, Kana-Biyik, Djilobodji, Tosca, Jefferson, Diarra, Güray Vural, Chibsah, Twumasi, Kayode

Yukatel Denizlispor: Stachowiak, Zeki Yavru, Sapunaru, Mustafa Yumlu, Bergdich, Sackey, Recep Niyaz, Olcay Şahan, Aissati, Barrow, Rodallega

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.